Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Mümkün! Bu Konut Kredilerinde Faiz Oranları Dibi Gördü!

Yükselen konut fiyatlarına karşı bankalar harekete geçti! En uygun konut kredileri ile aylık kira öder gibi vatandaşları kredi taksiti ödeyerek ev sahibi olması sağlanacak! Detaylar belli oldu!

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Mümkün! Bu Konut Kredilerinde Faiz Oranları Dibi Gördü!

Konut kredilerinde yaşanan fahiş artışların ardından devlet tarafından uygun konut finansman paketleri geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Buna ek olarak bankalarda da harekete geçti. Kamu bankalarının yanı sıra birçok özel banka tarafından da benzer avantajlar sunulmaya devam ediyor. Aylık düşük taksit oranları ile kullandırılacak kredilerin ödeme planlarında da ise esnek seçenekler sunulacak. Her bütçeye göre avantajlı oranlar duyurulmaya devam ediyor.

Aylık 1.576 TL Taksitli Konut Kredisi Fırsatı!

Türkiye’nin öncü üç büyük mevduat kamu bankası Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank, aylık düşük taksit oranları ve uygun esnek geri ödeme planları ile vatandaşların ev sahibi olmasını destekleyecek. Yüzde 1,20 faiz oranları ile en uygun konut kredisi avantajlarını sağlayan kamu bankaları, 120 ay (10 yıl) vade seçeneği ile 100.000 TL konut kredisi için aylık 1.576 TL taksit olanaklarını duyurdu.

200 Bin Lira Konut Kredisi Hesaplaması

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Mümkün! Bu Konut Kredilerinde Faiz Oranları Dibi Gördü! - Resim : 1

Konut satın alımlarında en uygun oranlardan yararlanmak isteyenler için uygun seçeneklere sahip bankalar, 200 bin lira kredi için aylık düşük taksit oranları sunuyor. 200.000 TL konut kredisi kullanmak isteyenler için Akbank yüzde 1,10 faiz oranları ile 10 yıl vadede aylık 24.578 TL taksitle kredi sunuyor.

Garanti BBVA konut kredisi kapsamında ise 120 ay vadede 200.000 TL konut kredisi için aylık taksit oranı 5.720 TL olarak hesaplanmıştır.

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank Konut Kredisi Başvurusu

Yüzde 1,20’den başlayan avantajlı konut kredisi faiz oranları sayesinde kamu bankaları vatandaşları kira öder gibi ev sahibi olmalarını destekliyor. Artan enflasyon ve kur nedeniyle artan konut fiyatlarına karşın kamu bankalarının cazip kredi paketlerini kullanmak isteyenler banka şubelerinden kolayca işlem gerçekleştirebilecekler. Ön başvuru için dijital kanalların da kullanılması mümkündür. 120 ay vade ve uygun faiz oranları ile konut kredileri ev sahibi olmak isteyenlere destek olacak.  

Etiketler: konut kredisi