Kira Geliri Vergisi Ödemelerinde Yeni Dönem! Sadece Bu Bankadan İşlem Yapanlar Yararlanacak!

Kira Geliri Vergisi ödemelerinde taksitlendirme dönemi resmen başladı. Yapı Kredi Bankası üzerinden yapılacak işlemler için ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacak! İşte detaylar…

Kira Geliri Vergisi Ödemelerinde Yeni Dönem! Sadece Bu Bankadan İşlem Yapanlar Yararlanacak!

Türkiye’de bankacılık sektörünün önde gelen bankalarından Yapı Kredi Bankası, World’e özel Kira Geliri Vergisi ödemlerinde ücretsiz olarak 3 taksit fırsatı sunmaya devam ediyor. World Pay ile yapılacak ödemelerde ise bu taksit oranının 4 taksitte kadar çıkması bekleniyor. Kampanya kapsamından yararlanacak vatandaşların Kira Geliri Vergisi ödemlerini çok daha rahat bir şekilde yapmaları sağlanacak.

1 Ağustos’ta Sona Eriyor!

Kira Geliri Vergisi Ödemelerinde Yeni Dönem! Sadece Bu Bankadan İşlem Yapanlar Yararlanacak! - Resim : 1

World’e özel Kira Geliri Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatları sunulmaya devam ediyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 1 Temmuz – 1 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekecektir. Yapı Kredi Bankası tarafından ayrıca World Pay ile 4 taksit avantajları da sunuluyor. Vergi ödemelerini çok daha avantajlı hale getirmek isteyenlere özel Yapı Kredi kampanyalarını Ağustos ayına kadar devam edecek.

GİB Üzerinden Ödemelerde 3 Taksit Fırsatı!

Yapı Kredi World’e özel Kira Geliri Vergisi ödemelerinde ücretsiz 3 taksit ve World Pay ile 4 taksit seçenekleri sunuluyor. Yapı Kredi Worldcard’lar ile Gelir İdaresi Başkanlığı (gib.gov.tr) adresi üzerinden ve Yapı Kredi internet üzerinden yapılacak 100 TL ve üzeri kira geliri vergisi peşin işlemler için ücretsiz olarak 3 taksit fırsatı sunulacak.

gib.gov.tr adresi üzerinden QR kod ile yapılacak 100 TL ve üzeri ödemelerde ise ücretsiz olarak 4 taksit avantajlarından da vatandaşların kolayca yararlanmaları sağlanacak. QR kod ile ödeme yapmak için İOS veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Mobil uygulamasının indirilmesi yeterli olacaktır.

Kampanya Detayları Neler?

1 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında ücretsiz 3 ya da 4 taksit seçenekleri sunulacak. Ödeme sırasında mobil ödeme menüsü üzerinden World Pay’i seçerek QR kod ile ödeme yapılması halinde 4 taksit olanaklarından tüm Yapı Kredililerin yararlanması sağlanmaktadır. Ödeme anında web sitesi ya da uygulama üzerinden taksit seçilmesine de gerek yoktur.

Etiketler: world card, banka