Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında o soruya verilen yanıt yok artık dedirtti!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yaşanan olay izleyicilere yok artık dedirtti. Bir yarışmacıya gelen soru neticesinde, yarışmacının seyirci joker hakkını kullanmak istemesi üzerine seyircinin o soruyu yanlış bilerek yarışmacıyı şaşırtması olay oldu. İşte o soru ve tüm detaylar..

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında o soruya verilen yanıt yok artık dedirtti!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında o soruya verilen yanıt yok artık dedirtti!: Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yaşanan olay izleyicilere yok artık dedirtti. Bir yarışmacıya gelen soru neticesinde, yarışmacının seyirci joker hakkını kullanmak istemesi üzerine seyircinin o soruyu yanlış bilerek yarışmacıyı şaşırtması olay oldu. İşte o soru ve tüm detaylar..

Seyirci tarafından sevilerek izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında dün yaşanan olay izleyicileri çılgına çevirdi. Bir yarışmacının o sorudan emin olamaması nedeniyle seyirci joker hakkını kullanması üzerine seyircinin o soruya yanlış cevap vermesi ekran başındakilerin tepkisine yol açtı. Peki yarışmacıya yöneltilen soru neydi?

SEYİRCİ O SORUYA YANLIŞ CEVAP VERDİ

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün yayınlanan bölümünde seyircinin soruya yanlış cevap vermesi üzeri yarışmacıyı yanlış yönlendirmesi tepki topladı. İşte o soru: 'Sovyetler Birliği'nin son lideri kimdir?' sorusundan emin olamayan yarışmacı seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Bunun üzerine seyircinin soruyu yanlış cevap vermesi üzerine yarışmacıyı yanlış yönlendirmesi izleyicilerin tepkisini topladı. Seyircinin verdiği yanlış cevap ise Kraliçe II. Elizabeth oldu. Yarışmacı bu cevabın yanlış olduğunu düşünerek yarı yarıya joker hakkını kullandı. 

YARIŞMACININ CEVABI NE OLDU?

Yarışmacı seyircinin verdiği yanıtın yanlış olduğunu düşünerek yarı yarıya joker hakkını kullandı. Daha sonra yarışmacının verdiği cevap Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov oldu. Böylece soruyu doğru bilen yarışmacı bir sonraki soruya geçmeye hak kazandı. Yaşanan bu olay neticesinde izleyici seyirciye büyük tepki gösterdi. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında o soruya verilen yanıt yok artık dedirtti! - Resim : 1

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında o soruya verilen yanıt yok artık dedirtti! - Resim : 2