Kıl ve Tüyleri Tamamen Yok Edecek Doğal Karışım: Artık Ağda ve Lazer İhtiyacına Son!

Kadınlar için kıl ve tüy problemlerine doğal çözüm: ağda, jilet ve lazer gereksinimine son! Evde hazırlayabileceğiniz karışım ile kıl ve tüylerden kurtulmak mümkün! Detaylar için işte tamamen doğal bir çözüm...

Kıl ve Tüyleri Tamamen Yok Edecek Doğal Karışım: Artık Ağda ve Lazer İhtiyacına Son!

Kadınlar için özellikle kıl ve tüy problemleri oldukça rahatsız edici olabilir. Ağda, jilet ve lazer gibi yöntemlerle bu sorunla başa çıkmak bazen zorlayıcı olabilir. Ancak şimdi evde kendi karışımınızı kullanarak kıl ve tüylerden kurtulmanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Ağda ve lazer işlemlerine son verin! İşte kıl ve tüyleri tamamen yok edebilecek harika ev yapımı karışım...

Ağdanın acısı jiletin etkisinin kısa sürmesi, lazerin hem masraflı hem de can acıtıcı bir yanı olmasıyla birlikte, kadınlar artık kıl ve tüyleri yok etme konusunda sıkıntı yaşıyor. Kıl ve tüyün varlığı nedeniyle kadınlar özgüven problemi yaşarken, hangi yöntem olursa olsun rahatlıkla tüylerden kurtulamadıkları için de bıkkınlık ister istemez eşlik eder.

Kıl ve Tüyleri Tamamen Yok Edecek Doğal Karışım: Artık Ağda ve Lazer İhtiyacına Son! - Resim : 2

Elbette lazere belli seanslar gittiğinizde kıllarda ve tüylerde azalma olabilir. Ancak herkes lazer tercih etmiyor. Tam da bu nedenle kıl ve tüyleri ortadan kaldırmak için size ev yapımı doğal bir karışım önerisi sunuyoruz.

KIL VE TÜYLERİ TAMAMEN YOK EDECEK EV YAPIMI KARIŞIM

Gerekli malzemeler:

1 yemek kaşığı yulaf
1 yemek kaşığı zerdeçal
2 yemek kaşığı limon
Bu malzemeleri iyice karıştırın. Ardından tüylerin üzerine sürün ve 15 dakika bekletin. Bekleme süresinin sonunda bol su ile durulayın. Bu işlemi haftada 2-3 kez yapabilirsiniz. Birinci ayın sonuna geldiğinizde farkı çok ciddi şekilde hissedeceksiniz.

Kıl ve Tüyleri Tamamen Yok Edecek Doğal Karışım: Artık Ağda ve Lazer İhtiyacına Son! - Resim : 3

Habertürk'ün haberine göre, tüyleri yok edecek bir başka kür tarifi de şöyle:

Malzemeler:

  • Ceviz kabuğu,
  • 1 su bardağı su,
  • Gazlı bez

Kıl ve Tüyleri Tamamen Yok Edecek Doğal Karışım: Artık Ağda ve Lazer İhtiyacına Son! - Resim : 4

Hazırlanışı:

Ceviz kabuğunu (bir avuç yeterli olur) metal kap içine alıp yıkayın.

Ardından küllerinin üzerine bir su bardağı su ekleyin ve 12 saat dinlendirin.

Bekleme süresinden sonra gazlı beze külü emdirin ve tüylü bölgeye yapıştırın. Yarım saat sonra durulayın. Bu yöntemi birkaç kez kullanın. Tüylerinizin yok olduğunu göreceksiniz.

Etiketler: güzellik sırrı