Kasım kampanyaları belli oldu! Türkiye İş Bankası yine herkesi kıskançlıktan deliye döndürdü! Şimdi de uçak biletlerine hediye 75 TL verilecek

Pazarama Tatil’i hayata geçirmiş olan Türkiye İş Bankası, bu platform üzerinden yapılacak olan ilk uçak bileti alışverişine TL değerinde Pazarama MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

Kasım kampanyaları belli oldu! Türkiye İş Bankası yine herkesi kıskançlıktan deliye döndürdü! Şimdi de uçak biletlerine hediye 75 TL verilecek

Her ay birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen Türkiye İş Bankası, müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için sektörel, iş birliklerini geliştirmeye devam ederken; bir yandan da kendi bünyesinde sunduğu hizmetlerini artırmaya başladı. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda dijital oyun kodlarından bilgisayarlara kadar pek çok ürünün alınabileceği Pazarama dijital alışveriş platformunu devreye sokan Türkiye İş Bankası, bu kez seyahat ve konaklamalar için Pazarama Tatil’i hizmete açtı.

Pazarama üzerinden yapılacak olan alışverişleri indirimli ve puanlar ile yapmaya izin veren Türkiye İş Bankası, bu kez yaz ve kış tatillerinde çok avantajlı fiyatlar ve ek taksit gibi kampanyalar dahilinde çeşitli avantajlar sunacak olan Pazarama Tatil’i devreye soktu. Müşterileri için Pazarama Tatil’in ilk kampanyasını oluşturan Türkiye İş Bankası, ilk kampanyasını uçuş hizmetleri için gerçekleştirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, İLK UÇAK BİLETİ ALIŞVERİŞİNE 75 TL VERİYOR

Kasım kampanyaları belli oldu! Türkiye İş Bankası yine herkesi kıskançlıktan deliye döndürdü! Şimdi de uçak biletlerine hediye 75 TL verilecek - Resim : 1

Pazarama Tatil kapsamındaki ilk kampanyasını müşterilerine açıklayan Türkiye İş Bankası, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım tarihleri arasında Maximum Kart ile Pazarama Tatil’den tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üstü ilk uçak bileti alışverişine 75 TL Pazarama MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, hangi kartların kampanyadan yararlanabileceğini de açıkladı.

Kampanyadan yararlanabilecek olan kartları tek tek açıklayan Türkiye İş Bankası, kampanyanın özellikle bireysel müşterileri için olduğunu bildirdi. Bu kapsamda Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyasından yararlanabilecek olan müşterilerinin Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç Kart, Maximum Pati Kart, MaxiPara Kartlar ve bankamatik kartı müşterileri olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN PAZARAMA MAXİPUAN’I 31 OCAK’A KADAR KULLANILABİLİYOR

Kampanyası kapsamından yararlanamayacak olan müşteriler ve işlemlere ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, ticari bankamatik ve kredi kartları ie Aidatsız Kart sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Bunun yanı sıra Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemleri de kampanya kapsamına almayan Türkiye İş Bankası, ürün iptal ve iade işlemlerinde de kampanya kapsamında olunamayacağının altını çizdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyadan kazanılacak olan puanlara ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

Kampanya kapsamında kazanılacak olan Pazarama MaxiPuanlara ilişkin bir bilgilendirme gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, puanların 16 Aralık 2022 tarihinde yükleneceğini bildirdi. 31 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılabilecek olan puanların yalnızca Pazarama’da geçerli olduğunu vurgulayan Türkiye İş Bankası, puanların; online alışveriş, market siparişi ve araçta öde işlemlerinde kullanılabilir olduğunu açıkladı.