Kardeşlerim 96. bölüm 2. fragmanı: "Ben onu çok özlüyorum..."

Kardeşlerim 96.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim'in 16 Eylül'de atv'de ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Kardeşlerim dizisinin 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerin hayatlarında yaşanacak büyük değişiklikleri gösteren fragman, izleyicileri heyecanlandırdı. İşte Kardeşlerim 96. bölüm fragmanı ve yeni sezon hakkında merak edilenler.

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, geçen sezon final yapmıştı. Dizinin son bölümünde, kardeşlerin başına gelen korkunç kaza, izleyicileri şoke etmişti. Perihan, Asiye, Ömer ve Emel’in hayatta kalıp kalmadığı merak konusu olmuştu. Ayrıca Akif ve Nebahat’in evlilik kararı, Şengül ve Orhan’ın yemek programı, Kadir ve Selim’in aileleriyle olan sorunları da dizinin finalinde gündeme gelmişti.

FRAGMANI NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Kardeşlerim dizisinin 96. bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz: 

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kardeşlerim 96. Bölüm Fragmanı Nerede İzlenir?

Kardeşlerim 96. Bölüm Fragmanı, medyahaber.com'da izlenebilir.

Kardeşlerim Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 16 Eylül 2023 Cumartesi akşamı saat 20.00’de ATV’de başlayacak.

Kardeşlerim Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari yer alıyor.