Kardeşlerim 95.bölüm 2. fragmanı Yayın tarihi belli oldu

atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 95.bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim dizisi yeni sezon 95.bölüm ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim 95.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevabı haberimizde.

Sitene Ekle

atv ekranlarında cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kitleyen ve sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden Kardeşlerim'in yeni sezon tarihi belli oldu. Peki Kardeşlerim dizisi yeni sezon 95.bölüm ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim yeni sezon yeni bölüm ne zaman saat kaçta? Kardeşlerim 95.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevabı haberimizde.

Başrollerinde Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu gibi ünlü oyuncuların yanı sıra genç yeteneklerinde yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü Eylül 2023'te atv'de!

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 95.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

KARDEŞLERİM 4.YENİ SEZON OLACAK MI?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kardeşlerim dizisinin 4. sezon hazırlıkları sürüyor. Cumartesi akşamlarına damga vuran NGM imzalı dizinin çalışmaları önümüzdeki hafta hızlanacak. Serkan Birinci’nin yönettiği dizinin genç ve başarılı yıldızlarından Eylül Kandemir diziyle anlaşmasını yeniledi.

Kardeşlerim 95.bölüm 2. fragmanı Yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

KARDEŞLERİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

ATV'nin sevilen dizisi 95.bölümüyle 10 Haziran'da sezon finali yapan Kardeşlerim'in yeni sezonu ise 16 Eylül'de bir aksilik olması durumuda ise 23 Eylül Cumartesi 20:00'da ATV'de.