Kardeşlerim 95. Bölüm 3. Fragmanı: İzleyenleri Şoke Etti! Şok ayrılık

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 4. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin 95. bölümü 9 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Dizinin 3. fragmanı ise internette yayınlandı. Fragmanda, Ömer’in abisinin ölümündeki sırrı öğrendikten sonra Doruk’a saldırması, Asiye’nin ise Ömer’i affedememesi dikkat çekiyor.

Sitene Ekle

Kardeşlerim 95.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kardeşlerim 95. bölüm 3. fragmanında neler oluyor?

Ömer’in Doruk’a Saldırması

Kardeşlerim 95. bölüm 3. fragmanında, Ömer’in abisinin ölümündeki sırrı öğrendikten sonra Doruk’a saldırması görülüyor. Ömer, abisinin Doruk’un babası tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Bu gerçek karşısında çılgına dönen Ömer, Doruk’u bulup ona hesap sorar. Ömer, Doruk’u döverek “Öldürürüm seni!” diye bağırır.

Asiye’nin Ömer’i Affedememesi

Fragmanda ayrıca Asiye’nin Ömer’i affedememesi görülüyor. Asiye, Ömer’in abisinin ölümüyle ilgili gerçeği sakladığını öğrenir. Asiye, Ömer’e çok kızar ve onunla konuşmak istemez. Asiye, Ömer’e “Sen benim hayatımın en büyük hatasıydın!” diye söyler.

Akif’in Bilinmeyen Kızının Gelişi

Fragmanda dikkat çeken bir diğer sahne ise Akif’in bilinmeyen kızının gelişidir. Akif, geçmişte yaşadığı bir ilişkiden bir kız çocuğu olduğunu öğrenir. Akif’in kızının adı Melisa’dır ve annesi vefat etmiştir. Melisa, babasını bulmak için İstanbul’a gelir ve Akif’le karşılaşır.

Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

Dizinin Konusu

Kardeşlerim dizisinin konusu, bir trafik kazasında anne ve babalarını kaybeden dört kardeşin hayat mücadelesini anlatıyor. Ömer, Asiye, Emel ve Ayşe, kendilerine sahip çıkacak bir akrabaları olmadığı için birbirlerine tutunarak yaşamaya çalışıyorlar. Ancak karşılarına çıkan zorluklar, sırlar ve düşmanlar onları yıldırmaya çalışıyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Halil Özgür Sarı, Ceren Tasci, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu yer alıyor. Ömer, Asiye, Emel ve Ayşe karakterlerini canlandıran bu dört oyuncu, dizide hem dramatik hem de komik sahnelerde izleyiciyi etkiliyor. Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Onur Seyit Yaran, Gökhan Alkan, Burak Tamdoğan ve Aybike Turan gibi isimler bulunuyor.

Dizinin Yapımcısı, Yönetmeni ve Senaristi

Kardeşlerim dizisinin yapımcılığını NGM üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Berkun Oya kaleme alıyor.

 

  • Kardeşlerim 95. bölüm 3. fragmanında neler oluyor?
    • Kardeşlerim 95. bölüm 3. fragmanında, Ömer’in abisinin ölümündeki sırrı öğrendikten sonra Doruk’a saldırması, Asiye’nin ise Ömer’i affedememesi görülüyor.
  • Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda neler olacak?
    • Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda, Ömer’in abisinin ölümüyle ilgili gerçeğin ortaya çıkması, Asiye ve Doruk’un ilişkisini zorlayacak. Ayrıca Akif’in bilinmeyen kızının gelişi de yeni olaylara neden olacak.
  • Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
    • Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda Halil Özgür Sarı, Ceren Tasci, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Onur Seyit Yaran, Gökhan Alkan, Burak Tamdoğan ve Aybike Turan gibi isimler yer alıyor.