Kanlı Ay’ın kurbanları belli oldu! Hangi burçlar paramparça olacak?

Kanlı Ay, 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek ve Türkiye’den de izlenebilecek. Bu doğa olayı, gökyüzünde muhteşem bir manzara sunmanın yanı sıra, astrolojik olarak da önemli bir anlam taşıyor. Kanlı Ay, bazı burçları derinden etkileyebilir ve hayatlarında dönüşümlere yol açabilir. Peki, hangi burçlar Kanlı Ay’ın kurbanı olacak? Hangi burçlar Kanlı Ay’dan fayda sağlayacak? İşte Kanlı Ay’ın burçlara etkileri…

Kanlı Ay’ın kurbanları belli oldu! Hangi burçlar paramparça olacak?

Astrolojide, ay tutulmalarının genel olarak tüm burçları etkilediği düşünülür. Ancak, her burcun bu etkileri farklı şekillerde deneyimler.  Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık...  Kanlı Ay’a hazırlanın! Karar'ın aktardığına göre; işte kanlı ayın öngörülen etkileri... 

 


Koç ve Terazi

İlişkilerde dengelerin değişebileceği bir dönem olabilir. İlişkilerdeki sorunlar açığa çıkabilir ve dengeler yeniden kurulabilir.


Boğa ve Akrep

Finansal konularda değişimler ve dönüşümler yaşanabilir. Yeni fırsatlar veya zorluklar ortaya çıkabilir.


İkizler ve Yay

İletişimde ve düşüncelerde derinlemesine bir dönüşüm yaşanabilir. Yeni bilgiler ortaya çıkabilir ve farkındalık artabilir.

 Yengeç ve Oğlak

 Aile ve kariyer konularında dönüşümler yaşanabilir. Ev ve iş arasında denge kurmak önem kazanabilir.

Aslan ve Kova

Kişisel hedeflerde ve arkadaşlık ilişkilerinde değişimler olabilir. Yeni hedefler belirleme ve sosyal çevrede dönüşüm yaşama potansiyeli vardır.

 Başak ve Balık

Sağlık ve ruh hali konularında dönüşümler yaşanabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı gözden geçirme ve iyileştirme sürecine girebilirsiniz.

Etiketler: burçlar, Kanlı ay