Kanal D canlı izle! Dilek Taşı 1. Bölüm full izle, Dilek Taşı yeni bölümü Kanal D'den, Youtube'den Puhu TV'den TEK PARÇA FULL İZLE

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dilek Taşı, 1980'li yıllarda geçen, aşk, dram ve maceranın bir arada olduğu bir hikâyeyi anlatıyor. Dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor. Dilek Taşı dizisinin ilk bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Diziyi merak eden izleyiciler Dilek Taşı 1. Bölüm izle, Dilek Taşı Dizisi Son bölüm, Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 1. bölüm izle gibi aramalar yapıyor. Dilek Taşı izleme linleri

Kanal D canlı izle! Dilek Taşı 1. Bölüm full izle, Dilek Taşı yeni bölümü Kanal D'den, Youtube'den Puhu TV'den TEK PARÇA FULL İZLE

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay ve Perihan Savaş’ın yer aldığı dizide, 1980’li yıllarda yaşayan onurlu bir adamın eşi ve çocuğuyla birlikte ayakta kalma mücadelesi anlatılıyor. Dilek Taşı 1. bölüm full izleme linki ve dizinin konusu, oyuncuları, fragmanları haberimizde.

Dilek Taşı 1. Bölüm Full İzle!

Kanal D’nin yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olan Dilek Taşı, dün akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde, Mustafa (Salih Bademci) karısı Canan’ın (Özge Özberk) amansız bir hastalığa yakalandığını ve acilen ameliyat olması gerektiğini öğrenir. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalı olduğu için maaş alamayan Mustafa, parayı bulmak için fabrikanın sahibi Yakup Bey’e (Taner Cindoruk) gider. Ancak Yakup Bey’in oğlu Kenan (Ozan Dolunay), Mustafa’ya parayı vermek yerine onu döverek hastanelik eder. Bu sırada Mustafa’nın kızı Cemre (Lena Naz Kalaycı), annesinin durumunu öğrenir ve onu kurtarmak için dilek taşına dua eder. Cemre’nin duasını duyan Figen (Hazal Subaşı), Yakup Bey’in kızı ve Kenan’ın üvey kardeşi olarak zengin bir hayat sürmektedir. Ancak Figen’in de mutsuz olduğu ve babasının şiddetine maruz kaldığı ortaya çıkar. Figen, babasının Mustafa’ya yaptıklarını öğrenince vicdan azabı duyar ve ona yardım etmeye karar verir. Figen, Mustafa’nın karısının ameliyat masraflarını karşılar ve onları evine davet eder. Böylece Mustafa, Figen ve Cemre’nin yolları kesişir ve hayatları değişir.

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ KANAL'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ YOUTUBE'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ PUHU TV'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşı dizisinin konusu nedir?

Dilek Taşı dizisinin konusu, Mustafa adlı bir adamın karısı Canan ve kızı Cemre ile birlikte gecekondu mahallesinde yaşam mücadelesi vermesini anlatıyor. Karısı Canan’ın amansız bir hastalığa yakalanması ve acilen ameliyat olması gerektiği haberini alan Mustafa, çalıştığı fabrikanın sahibi Yakup Bey’den maaşlarını istemeye gider. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler?

Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin ve yetenekli. Dizinin başrolünde Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, izleyicilerin beğenisini kazandı. Mustafa’nın karısı Canan rolünde Elif Doğan, kızı Cemre rolünde Lena Naz Kalaycı, Yakup Bey’in eşi Macide rolünde Perihan Savaş, Yakup Bey’in oğlu Kenan rolünde Ozan Dolunay, Kenan’ın sevgilisi Figen rolünde Hazal Subaşı gibi isimler dizide önemli roller üstlendiler.

Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi?

Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarından yola çıkarak diziyi kaleme aldığını söyledi. Sinan, babasının da karısının hastalığı nedeniyle fabrika patronundan maaşını istemeye gittiğini ve sonrasında başına gelenleri anlattığını belirtti.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu. Dizinin diğer sahneleri için ise Beykoz, Sarıyer, Bebek gibi yerler kullanılıyor.