Kamu bankasından mesken görünümlü depo ilanı! 166 metrekarelik 4 odalı depo, 320 bin TL'den satışta!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarına inat düşük fiyatlı gayrimenkul ilanları yayınlamaya devam ediyor. Son olarak Ankara ilinde bulunan bir taşınmaz için ihale düzenleyen banka, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu bankasından mesken görünümlü depo ilanı! 166 metrekarelik 4 odalı depo, 320 bin TL'den satışta!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı. Banka ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN DÜŞÜK FİYATLI GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ziraat Bankası, artan gayrimenkul fiyatları karşısında sessizliğini bozarak elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu. Bu kapsamda Intengo üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MESKEN GÖRÜNÜMLÜ DEPO İLANI!

Kamu bankasından mesken görünümlü depo ilanı! 166 metrekarelik 4 odalı depo, 320 bin TL'den satışta! - Resim : 1

Ziraat Bankası anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini açıkladı. Söz konusu yeni ihale kapsamında mesken olarak kullanılan ancak tapuda depo olarak kaydedilmiş olan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu deponun kullanım alanı 166 metrekare olarak açıklandı. Toplamda 4 odası bulunan gayrimenkulün Ankara ilinin Gazi Mahallesi’nde bulunduğu ve ihale başlangıç fiyatının 320 bin TL olduğu bildirildi. Banka, ihaleye katılım sağlayabilmek için Polatlı şubesine 19 bin 200 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN GAYRİMENKUL SATIN ALMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunduğu gayrimenkullerden birisine veya birkaçına sahip olmak isteyen yatırımcıların ve tüketicilerin, öncelikle ilgili gayrimenkuller için belirlenmiş olan teminat bedellerini bankanın ilgili şubesine yatırmaları gerekmektedir. Yatırım işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalıdır.

Ziraat Bankası ilgili satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından katılımcıya Intengo platformuna giriş yapabilmesi için kullanıcı adını ve şifresini gönderecektir. Katılımcı ilgili bilgiler ile Intengo platformuna giriş yapmalı ve ardından da teminat bedelini yatırmış olduğu gayrimenkul için fiyat teklifinde bulunmalıdır. İhale bitiş tarihi itibari ile en yüksek fiyat teklifini veren gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.