Kamu bankası Ankara ve İstanbul'da daire satın almak isteyenlere seslendi: 100 metrekarelik apartman dairesi, 135 bin TL'den satışa sunuldu!

Vakıfbank yapmış olduğu iş birliği kapsamında Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden icralık gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Duyurunun ardından İstanbul ve Ankara illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini bildiren banka, ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu bankası Ankara ve İstanbul'da daire satın almak isteyenlere seslendi: 100 metrekarelik apartman dairesi, 135 bin TL'den satışa sunuldu!

Vakıfbank 2’si apartman dairesi 1’i dükkan niteliğinde olan toplamda 3 icralık gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN ANKARA BEYPAZARI’NDA SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için iş birliği yapmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul için fiyat teklifinin açıldığını bildirdi. Banka ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Intengo ihalesi kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün Ayvaşık Mahallesi’nde bulunduğu ve daire nitelikli olduğu öğrenildi. Banka toplam kullanım alanını 100 metrekare olarak açıklamış olduğu 2+1 dairenin, kredi ile alınmaya müsait olduğunu bildirdi.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş 100 metrekarelik apartman dairesinin ihale başlangıç bedeli 135 bin TL, Ege Mahallesi şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 6 bin 750 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL ATAŞEHİR’DE SATILIK 5+2 DAİRE İLANI!

Kamu bankası Ankara ve İstanbul'da daire satın almak isteyenlere seslendi: 100 metrekarelik apartman dairesi, 135 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için iş birliği yapmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında, İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul için fiyat teklifinin açıldığını bildirdi. Banka ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Intengo ihalesi kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bulunduğu ve daire nitelikli olduğu öğrenildi. Banka toplam kullanım alanını 252 metrekare olarak açıklamış olduğu 5+2 dairenin, kredi ile alınmaya müsait olduğunu bildirdi.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş 252 metrekarelik apartman dairesinin ihale başlangıç bedeli 6 milyon TL, Şerifali şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 300 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL ESENYURT’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı için iş birliği yapmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul için fiyat teklifinin açıldığını bildirdi. Banka ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Intengo ihalesi kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün Yeşilkent Mahallesi’nde bulunduğu ve dükkan nitelikli olduğu öğrenildi. Banka toplam kullanım alanını 70 metrekare olarak açıklamış olduğu dükkanın, kredi ile alınmaya müsait olduğunu bildirdi.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş 70 metrekarelik dükkanın ihale başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin TL, Esenyurt şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 112 bin 500 TL olarak açıklandı.