Kamu Bankaları Bayram Öncesi Harekete Geçti! 50 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Tutarları...

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında gözlenen hareketlilik ile birlikte nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlara, kamu bankalarından düşük faizli kredi desteği geldi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyalarının örnek hesaplama tablolarını yayınladı. İşte kredi kampanyalarının ayrıntıları…

Kamu Bankaları Bayram Öncesi Harekete Geçti! 50 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Tutarları...

Nakit ihtiyaçlarını bayram öncesinde, düşük faizli banka kredileri aracılığı ile gidermek isteyen tüketicilere, kamu bankalarından müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yeni ay ile birlikte güncellemiş oldukları ihtiyaç kredisi kampanyalarının örnek hesaplama tablolarını paylaştı.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, nakde olan ihtiyaçlarını kamu kurumu aracılığı ile gidermek isteyen vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka 36 ay vade ve yüzde 1,94 faiz oranı karşılığında alınacak olan 50 bin TL’lik finansman hizmetinin aylık taksit ödemesini 2.098,01 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Kamu Bankaları Bayram Öncesi Harekete Geçti! 50 Bin TL'lik Kredinin Aylık Taksit Tutarları... - Resim : 1

Geliştirdiği avantajlı kredi kampanyaları aracılığı ile kamu bankası olmasının ayrıcalığını hissettiren Vakıfbank, herkesin başvurusuna açık olan ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı. Başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirlenen üst limitlere sahip olan kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 1,91 olarak belirlendi.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre yüzde 1,91 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 50 bin TL’lik finansman hizmeti almak isteyen tüketicilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.085,78 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Bir diğer kamu bankası olan ve geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başaran Halk Bankası, temmuz ayı ile birlikte güncellemiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının bilgilerini paylaştı. Banka, kredi notu finansman hizmeti almaya uygun olan tüm vatandaşlar için ilgili kampanyasının ayrıntılarını duyurdu.

Halk Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limitinin, kişinin ödeme performansına göre değişiklik göstereceği bildirildi. Azami vade sayısı 36 ay ve ortalama faiz oranı yüzde 1,89 olan ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu da yayınlandı. Banka, 36 ay vade yüzde 1,89 faiz oranı karşılığında 50 bin TL’lik nakit hizmeti almak isteyen tüketicilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 2.047 TL olarak hesapladı.