Kadına İşkence Anı: Kadını Kayıkla Denizin Ortasına Götürüp İşkence Etti! Saniye Saniye Görüntülendi

Bir kadın, denizin ortasına kayıkla götürülerek işkenceye maruz bırakıldı. Yaşanan bu dehşet verici olayda, faillerin planlamış oldukları kötü niyetli eylemleri, herkesi dehşete düşürdü. Maalesef, olay anı da saniye saniye görüntülendi. İşte o görüntüler!

Kadına İşkence Anı: Kadını Kayıkla Denizin Ortasına Götürüp İşkence Etti! Saniye Saniye Görüntülendi

Son dönemde maalesef kadına yönelik şiddet olayları artmaya devam ediyor ve toplumda büyük endişe yaratıyor. İstanbul'un merkezinden gelmiş olan korkunç bir haber ise insanların tüylerini diken diken edecek cinsten. Bir kadının, denizin ortasına götürülerek işkence edildiği olay herkesi dehşete düşürdü. Planın korkunçluğu ve acımasızlık herkesi şoke etti. Bu vahşi olayın perde arkasına dair görüntüler ortaya çıktı ve toplumda büyük tepki uyandırdı. İşte o görüntüler...

Kadına şiddet olayları her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkenin her yerinden ilginç görüntüler gelmeye devam ederken gelen son haber tüyleri diken diken etti. İstanbul Şile'de botta tartıştığı kadını döven bir kişi sahildekiler tarafından görüntülendi. Kadını kayıkla denizin ortasına götürüp işkence etti! Amacını duyunca küçük dilinizi yutacaksınız! O anlar saniye saniye görüntülendi.

DENİZİN ORTASINA GÖTÜRÜP... GERİSİ FACİA!

İstanbul Şile'de bulunan Ağlayankayalar mevkiinde açıkta bulunan botun üzerindeki erkeğin bir kadını dövmesi sahildekileri şoke etti. O anlar saniye saniye görüntülenirken herkes ayaklandı. Polisi ve ardından sahil güvenlik ekiplerini arayan sahildekiler, o anları yaklaşık 300 metre uzaklıktaki botu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İMDADINA SAHİLDEKİLER YETİŞTİ

Kadını acımasız bir şekilde denizin ortasında dövdüğünü dile getiren görgü tanığı Mustafa Savaş, "Müdahale etmek istedim. Ama uzak mesafedeydi. Ama sesi geliyordu, bağırış çığlık sesleri geliyordu. Ve hemen yanında plaj vardı. Plajda, can kurtarma ekipleri vardı. Ama sessiz kaldılar." dedi.

Çevredekilerin müdahale etmemesine tepki gösteren Savaş, "Ben hemen polisi aradım. Sahil güvenliğe yönlendirdiler. Sahil güvenliği aradım. Sahil güvenlik hemen geleceğini söyledi ama olaydan bir saat sonra geldiler." ifadelerini kullandı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

İhbar üzerine harekete geçen Şile Sahil Güvenlik ekipleri, şüpheliyi belirledi. Şüpheli Ş.Ö. gözaltına alındı. Ş.Ö. sağlık kontrolünün ardından Sahil Güvenlik Karakolu'na götürüldü.

Etiketler: kadına şiddet