Kader Bağları dizisinde Kerem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Kerem kimdir, kaç yaşında? Kerem'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Serkan Çayoğlu, 1987 yılında Almanya’da doğan ve ekonomi eğitimi alan bir model ve oyuncudur. Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi, Börü, Halka, Yeni Hayat gibi dizilerde rol alan Çayoğlu, şimdi de Kader Bağları dizisinde Kerem karakterini canlandırıyor. Çayoğlu’nun hayatı, kariyeri ve evliliği hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz

Kader Bağları dizisinde Kerem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Kerem kimdir, kaç yaşında? Kerem'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Serkan Çayoğlu, son zamanlarda Kader Bağları dizisindeki Kerem rolüyle dikkat çeken bir oyuncu. Almanya’da doğup büyüyen ve modellikten oyunculuğa geçen Çayoğlu, birçok başarılı projede yer aldı. Peki Serkan Çayoğlu kimdir? Serkan Çayoğlu’nun biyografisi nedir? İşte Serkan Çayoğlu hakkında bilmeniz gerekenler.

Almanya’da doğdu, ekonomi okudu

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya’nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Kendisine benzemeyen bir ikiz kardeşi vardır. Almanya’da Erlangen Üniversitesi’nde ekonomi eğitimi aldı. Üniversitede okurken aynı zamanda modellik yapmaya başladı. Oyuncu olmak için İstanbul’a gelen Çayoğlu, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde Ümit Çırak ve Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersleri aldı.

Kader Bağları dizisinde Kerem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Kerem kimdir, kaç yaşında? Kerem'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Kuzey Güney ile oyunculuk kariyerine başladı

Serkan Çayoğlu, oyunculuk kariyerine 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı Rafael’i canlandırarak başladı1. 2013 yılında Hande Yener’in Ya Ya Ya klibinde de oynadı. 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Aslıhan Gürbüz ile başrolü paylaştı. Aynı yıl FOX’ta ekrana gelen Kiraz Mevsimi dizisinde Özge Gürel ile birlikte oynadı ve Ayaz Dinçer karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edindi.

Börü, Halka ve Yeni Hayat gibi dizilerde rol aldı

Serkan Çayoğlu, 2018 yılında TRT 1’de yayınlanan Börü dizisinde Kaya Ülgen karakterini canlandırdı. Dizi daha sonra sinema filmi olarak da gösterime girdi. 2019 yılında ise Halka dizisinde Cihangir Tepeli rolünü üstlendi. 2020 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisinde Adem Şahin karakterine hayat verdi.

Kader Bağları’nda Kerem’i oynuyor

Serkan Çayoğlu, 2021 yılında TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterini canlandırdı. Dizide Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın gibi isimlerle birlikte rol aldı. 2023 yılında ise Star TV’de ekrana gelen Kader Bağları dizisinde Kerem karakterini oynamaya başladı. Dizide Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ile başrolleri paylaşıyor.

Kader Bağları dizisinde Kerem'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Kerem kimdir, kaç yaşında? Kerem'in rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Özge Gürel ile evli

Serkan Çayoğlu, 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde tanıştığı Özge Gürel ile bir ilişki yaşamaya başladı12. Çift, 14 Temmuz 2022 tarihinde Almanya’nın Karlsruhe şehrinde evlendi12. Çiftin düğününe yakın arkadaşları ve aileleri katıldı2.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu, 1987 yılında Almanya’da doğan ve ekonomi eğitimi alan bir model ve oyuncudur. Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi, Börü, Halka, Yeni Hayat gibi dizilerde rol alan Çayoğlu, şimdi de Kader Bağları dizisinde Kerem karakterini canlandırıyor.

Serkan Çayoğlu kaç yaşında?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde doğduğu için 36 yaşındadır.

Serkan Çayoğlu nereli?

Serkan Çayoğlu, Almanya’nın Berlin kentinde doğmuştur.

Serkan Çayoğlu hangi burç?

Serkan Çayoğlu, İkizler burcudur.

Serkan Çayoğlu’nun eşi kim?

Serkan Çayoğlu’nun eşi, oyuncu Özge Gürel’dir.