Kader Bağları dizisinde Aliye'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Aliye kimdir, kaç yaşında? Aliye'nin rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Nazlı Bulum, Kader Bağları dizisindeki Aliye rolüyle hayat verecek olan genç ve yetenekli bir oyuncu. Peki, Nazlı Bulum kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte Nazlı Bulum’un biyografisi…

Kader Bağları dizisinde Aliye'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Aliye kimdir, kaç yaşında? Aliye'nin rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç?

Nazlı Bulum Kimdir?

Nazlı Bulum, 11 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden 2015 yılında mezun oldu. 2009 yılında katıldığı Yeni Metin, Yeni Tiyatro projesinin Liseli Gençler Oyun Yazıyor! atölyesi kapsamında Kişi Çevrimdışı ve Plastik Sınır isimli iki kısa oyun yazdı. Uluslararası Leonardo Oyun Yazarlığı Müfredat ve Eğitimi Geliştirme Projesi’ne katıldı. 21. Saraybosna Film Festivali, Genç Yetenek Kampüsü’ne, Berlinale (2017) Talent Campus’e seçildi ve oyunculuk stüdyolarına katıldı.

Kader Bağları dizisinde Aliye'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Aliye kimdir, kaç yaşında? Aliye'nin rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Nazlı Bulum’un Oyunculuk Kariyeri

Nazlı Bulum, tiyatro oyunculuğu yanı sıra 2013 yılından itibaren film ve dizi sektöründe oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist olarak yer almayı sürdürmektedir. İlk olarak 2012 yılında Çıplak Gerçek dizisinde Naime karakterini canlandıran Bulum, ardından Mavi Dalga isimli kısa filmde rol aldı. 2016 yılında Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Peri karakteriyle dikkat çeken güzel oyuncu, bu dizinin ardından Bartu Ben, Sadakatsiz, Yarım Kalan Aşklar gibi popüler dizilerde yer aldı. Ayrıca Kaygı, Kar, Penny Bank, Hilal Feza and Other Planets gibi sinema filmlerinde de performans sergiledi.

Kader Bağları dizisinde Aliye'yi kim oynuyor, gerçek adı ne? Kader Bağları Aliye kimdir, kaç yaşında? Aliye'nin rol aldığı diziler, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Nazlı Bulum’un Boyu, Kilosu ve Burcu

Nazlı Bulum’un boyu 158 cm, kilosu 48 kg’dır. Burcu ise Yengeç’tir.

Nazlı Bulum’un Sevgilisi Var mı?

Nazlı Bulum’un sevgilisi olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Genç oyuncu özel hayatını gizli tutmayı tercih etmektedir.