Kader Bağları Dizisi Konusu Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Kader Bağları Kim Kimdir?

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül'de FOX TV'de başlayan yeni bir dizi. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin aşkını konu alıyor. Peki, Kader Bağları dizisi konusu ne, oyuncu kadrosu kimler?

Kader Bağları Dizisi Konusu Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Kader Bağları Kim Kimdir?

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül Perşembe akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu ve delidolu sevdalarının öyküsünü anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan (Sevda) ve Serkan Çayoğlu (Kerem) yer alırken, yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor.

KADER BAĞLARI DİZİSİ KONUSU

Kader Bağları dizisinin konusu şöyle: Sevda ve Kerem, Karadağ'da tanışan iki gençtir. Hayatlarını değiştiren mucizevi bir gün geçirir ve bir sene sonra buluşmak üzere ayrılırlar. Kerem, Osmanlı'ya şehzade yetiştiren bir aileye mensup varlıklı bir gençtir. Sevda ise balıkçılık yapan bir annenin hayatı dolu dolu yaşayan genç kızıdır. Kerem'in halası, babası ve kız kardeşleriyle örülü dünyasında onun üzerine kurulan büyük hayaller vardır. Sevda ise annesi ve küçük kardeşinden oluşan mütevazi küçük dünyasında hayati sorunlarla boğuşmaktadır. Tekrar bir araya gelmeleri imkansız gözükmektedir.

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Ayça Ayşin Turan (Sevda Güneş)
- Serkan Çayoğlu (Kerem Sipahioğlu)
- Arzu Gamze Kılınç (Nüzhet Sipahioğlu)
- Alptekin Serdengeçti (Vedat Sipahioğlu)
- Nazlı Bulum (Aliye Sipahioğlu)
- Sanem Babi (Rana Hanoğlu)
- Mehmet Aykaç (Savaş Tanyürek)
- Zeynep Köse (Fevziye Sipahioğlu)
- Tolga İskit (Selim Karagöz)
- Betül Çobanoğlu (Perihan Korkmaz)