Kader Bağları 4.bölüm 2.fragmanı

Kader Bağları dizisi, son bölümüyle reytinglerde zirveye oynadı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin aşkını konu alıyor. Kader Bağları 4.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Kader Bağları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Kader Bağları 4.bölüm fragmanı izle: Kader Bağları dizisi son bölümüyle14 Ekim Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Kader Bağları yeni bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragman araştırılıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu ve delidolu sevdalarının öyküsünü anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan (Sevda) ve Serkan Çayoğlu (Kerem) yer alıyor. Peki Kader Bağları'nın yeni bölümü ne zaman? Kader Bağları bu hafta yayınlanacak mı? Kader Bağları 4.bölüm tanımı yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları

KADER BAĞLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Kader Bağları yeni bölümüyle 21 Ekim Cumartesi akşamı 20:00'da Fox'ta.

KADER BAĞLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kader Bağları dizisinin ilk bölümü büyük beğeni topladı. Dizinin yeni bölümü için meraklı bekleyiş başladı. Kader Bağları 4. bölüm fragmanı ise aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

KADER BAĞLARI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Kader Bağları dizisinin ilk bölüm tanıtımı büyük ilgi gördü. Dizinin konusunun gerçek bir hikayeden alınma olup olmadığı ise merak ediliyor. Ancak dizinin yapımcısı Süreç Film, dizinin uyarlama mı yoksa özgün bir senaryo mu olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapmadı.

KADER BAĞLARI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kader Bağları dizisinin ilk bölümleri İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Ildır semtinde çekildi. Dizide Ildır'ın doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ön plana çıkıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinin ise İstanbul'da çekileceği belirtildi.

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCU KADROSU: KİM KİMDİR?

Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Ayça Ayşin Turan (Sevda Güneş)
- Serkan Çayoğlu (Kerem Sipahioğlu)
- Arzu Gamze Kılınç (Nüzhet Sipahioğlu)
- Alptekin Serdengeçti (Vedat Sipahioğlu)
- Nazlı Bulum (Aliye Sipahioğlu)
- Sanem Babi (Rana Hanoğlu)
- Mehmet Aykaç (Savaş Tanyürek)
- Zeynep Köse (Fevziye Sipahioğlu)
- Tolga İskit (Selim Karagöz)
- Betül Çobanoğlu (Perihan Korkmaz)

SEVDA VE KEREM ARASINDA NELER OLACAK?

Kader Bağları 2. bölüm fragmanında Sevda ve Kerem arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. Sevda, Kerem'in kendisine olan ilgisini fark ediyor ve ona karşı duygularını saklamaya çalışıyor. Kerem ise Sevda'ya olan aşkını itiraf etmek için fırsat kolluyor. Ancak ikilinin önünde büyük engeller var. Kerem'in ailesi, onun zengin bir kızla evlenmesini istiyor. Sevda'nın annesi ise kızının Karadağ'da tanıştığı genci unutmasını söylüyor. Sevda ve Kerem, ailelerinin baskısına rağmen birbirlerinden vazgeçecek mi? Yoksa imkansız bir aşkın peşinden mi gidecekler?