Kabızlığa doğal çözüm arayanlara mucize formül kansere karşı koruyor faydaları saymakla bitmiyor!

Kalınbağırsak kanseri belirtileri her geçen gün daha fazla kişide görülmeye başlanırken bu mucize gıda hem kalınbağırsak kanserine karşı koruyor hem de kabızlığa iyi geliyor!

Kabızlığa doğal çözüm arayanlara mucize formül kansere karşı koruyor faydaları saymakla bitmiyor!

Kış aylarının C vitamini meyveleri ve sebzeleri bir bir tezgaha çıkmaya başlarken pek çok kişinin aslında bu konuda tam bir vitamin deposu olduğu bilinmeyen bir sebze daha bulunuyor. Kış mevsiminin en faydalı sebzeleri arasında yer alan Karalahana tam bir C vitamini deposu kaynağı olarak bilinirken vücutta son derece faydalı etkileri olduğu ortaya çıktı. 

Karalahana sıkı bir C vitamini deposu olmasının yanı sıra zengin bir lif kaynağı da çıktı. Bu sayede kış mevsiminde hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hem de kabızlığa karşı koruyucu etki sağlıyor. Sağlık açısından son derece faydalı bulunan Karalana yararları saymakla bitmiyor. İşte karalahananın mucize etkileri! 

KARA LAHANAN'NIN FAYDALARI! KANSERE KARŞI KORUYOR KABIZLIĞI ÇÖZÜYOR

Kansere karşı koruyucu etkisi olan sebzeler arasında gösterilen karalahana tam bir C vitamini deposu olarak gösteriliyor. C vitamini yönünden zengin olan karalahana aynı zamanda A, B, E vitaminleri, kalsiyum, potasyum, kükürt, magnezyum, bakır ve demir yönünden de zengin bir besin maddesi olarak öne çıkıyor. 

Kabızlığa doğal çözüm arayanlara mucize formül kansere karşı koruyor faydaları saymakla bitmiyor! - Resim : 1

Kış mevsiminde çok sık kullanılan ve salatasından çorbasına kadar farklı çok sayıda yemeği yapılabilen kara lahana C vitamini kaynağı olmasının yanı sıra sahip olduğu antioksidanlar sayesinde, vücutta bulunan doğal veya çevre kaynaklı, istenmeyen toksinlerin atılmasını sağlıyor. 

Kabızlığa doğal çözüm arayanlara mucize formül kansere karşı koruyor faydaları saymakla bitmiyor! - Resim : 2

KARALAHANANIN FAYDALARI NELERDİR?

  • Karalahana kemikleri güçlendirir, dokular üzerinde iyileştirme etkisi yaratır. 
  • Vücutta bulunan toksinleri atar. 
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir. 
  • Güçlü bir antioksidan olduğu için zararlı maddelerin vücuttan atılmasını sağlar. 
  • Yoğun lif barındırdığı için kabızlığı çözer. 
  • Bağırsak kurdu ve parazitleri döker. 
  • Karalahana suyu mide ve bağırsak ülserini azaltır. 
  • İdrar söktürür, ödem attırır. 
  • Kanser hücreleri ile savaşır. Düzenli kullanımının kadınlarda meme kanserini engellediği, kolon ve bağırsak kanserine iyi gelir. 
  • Kan şekerini dengeler. 
  • Kansızlık sorunu olan kişilerde bu sorunun çözümüne yardımcı olur. 

Düzenli kullanımı önerilmektedir ancak haftada 3 kereden fazla tüketilmemesi gerekmektedir. Karalahana çiğ olarak salata şeklinde tüketilebileceği gibi kara lahana suyu ve yemeği de yapılabilmektedir. 

Etiketler: sağlık, kanser