Johnny Depp, Yazdığı Şarkı ile Eski Eşine İmalı Sözlerde Bulundu Kaşıntı Tutmuş Bir Köpek...

36 yaşındaki eski eşi Amber Heard ile mahkemelik olan Johnny Depp, son dava ile birlikte aklandı. Zaferinin tadını çıkaran ünlü oyuncunun, yakın arkadaşı gitarist Jeff Beck’in yeni albümü için bir şarkı yazdığı ve şarkı sözleri ile eski eşini hedef aldığı iddia edildi. İşte Johnny Depp’in aklanma sonrası kariyer adımları…

Johnny Depp, Yazdığı Şarkı ile Eski Eşine İmalı Sözlerde Bulundu Kaşıntı Tutmuş Bir Köpek...

Kendinden yaşça küçük eşi ünlü oyuncu Amber Heard ile boşanan ancak sonrasında hakkında iftira ve taciz suçlarından ötürü suç duyurusunda bulunulan dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, mahkeme süresince oldukça zorlu günler geçirmişti. Eski eşinin kendisine yönelik açmış olduğu davaların bir karalama senaryosundan başka bir anlam taşımadığını savunan Johnny Depp, geçtiğimiz haftalarda görülen itiraz davası sonucunda hâkim tarafından haklı bulundu ve aklandı.

Uzun bir süredir devam eden mahkeme nedeni ile kariyer hayatının zedelendiğini ve bu durumun itibarına da büyük zararlar verdiğini belirten Johnny Depp, aklanmasından sonra kendi hayatına kaldığı yerden ancak daha büyük bir zaferle devam etme kararı aldı. Oyunculuk kariyerine geri dönme hazırlığı içerisinde olan ünlü oyuncu, bu esnada bir şarkı da yazdı. Yazdığı şarkının sözlerinde, eski eşi Amber Heard’u hedef aldığı iddia edildi.

15 Milyon Dolarlık Davayı Kazandı!

Sene başından bu yana yalnızca kendi ülkelerinde değil ülkemiz başta olmak üzere diğer dünya ülkelerinde de büyük bir ilgi ile takip edilen Johnny Depp- Amber Heard davası, geçtiğimiz haftalarda sonuçlandı. İftira ve taciz iddialarına karşın kendisini savunan Johnny Depp, hâkim tarafından haklı bulundu ve Amber Heard’un eski eşi Johnny Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

İtiraz Davası Açtı!

Johnny Depp, Yazdığı Şarkı ile Eski Eşine İmalı Sözlerde Bulundu Kaşıntı Tutmuş Bir Köpek... - Resim : 1

Zorlu bir süreci tamamlayan ve aklandığı için büyük bir zafer elde ettiğini ifade eden ünlü oyuncu Johnny Depp, bugünlerde kendi hayatına ilişkin yeni kararlar almaya başladı. Kısa süre sonra yeni bir film projesi için kameraların karşısına geçecek olan ünlü oyuncu, bu kez de karşı dava haberini aldı. Kendisine verilen 15 milyon dolarlık tazminat cezasına itiraz eden Amber Heard, avukatlarının hazırladığı 42 sayfalık itiraz dosyası ile mahkemeye başvurdu.

Şarkının Sözleri Olay Oldu!

Davadan sonra yakın arkadaşı İngiliz gitarist Jeff Beck’in yeni albümü için bir şarkı yazan Johnny Depp, şarkısının sözleri ile yine gündeme geldi. “7 yıldır kaşıntı tutmuş bir köpek gibi oturuyorsun” sözlerinin bulunduğu şarkının, Amber Heard’u hedef aldığı iddia edildi. 

Etiketler: johnny depp, amber heard