İstanbul'da hayat anlık duracak. Sabahın ilk ışıkları ile başlayacak akşama kadar devam edecek!

Pazar günü İstanbul'da yaşayan herkes, üzücü bir durumla karşılaşacak gibi görünüyor. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, şehirde bir felaket yaşanması bekleniyor. Bu haber vatandaşlar arasında büyük bir tepki yarattı. İddialara göre, sabah saat 06:00'da başlayacak olan bu felaket, akşam saatlerine kadar devam edecek. Detaylar ise şu şekilde...

İstanbul'da hayat anlık duracak. Sabahın ilk ışıkları ile başlayacak akşama kadar devam edecek!

30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kala, İstanbul Valiliği'nden şehirde yaşayanları endişelendirecek bir açıklama geldi. İstanbul, yoğun nüfusuyla birlikte giderek artan trafik sorunuyla boğuşurken, Valilik tarafından yapılan duyuruya göre, Pazar günü Vatan Caddesi ve bağlantılı yollar trafiğe kapatılacak. Sabah saatlerinden itibaren başlayacak olan bu kapatma, herkesin bu yolları kullanamayacağı anlamına geliyor. Pazar günü İstanbul'da hayat adeta duracak gibi görünüyor. Detaylar ise şu şekilde...

HAFTA SONU YOLLAR KAPATILACAK

Hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Valilik tarafından yapılan Açıklama ile birlikte trafiğe kapatılan yollarda bir bir açıklandı. Bu kapsamda 27 Ağustos Pazar günü trafiğe kapalı olacak yollar şu şekildedir:

 İstanbul'da hayat anlık duracak. Sabahın ilk ışıkları ile başlayacak akşama kadar devam edecek! - Resim : 2

"Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi giriş ve gelişler, D-100 kuzey ve güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, 10. Yıl Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Edirnekapı'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz ve Akşemsettin caddelerinden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Ordu Caddesi'nden ve Atatürk Bulvarı'ndan Vatan Caddesi girişleri, Aksaray'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Hal Yolu Güney'den geliş yönüne Vatan Caddesi girişleri, Adnan Menderes Bulvarı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar."

 

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda kapatılacak Yolları alternatif olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddesi’nin kullanılabileceğinin altı çizildi.

 

Etiketler: istanbul haber, trafik