İstanbul'da Bu Fiyata Dükkan Bulmak Artık İmkansız! Garanti BBVA, 140 Metrekareyi 50 Bin TL'ye....

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, emlak sektörüne resmen çelme taktı. Banka, İstanbul’da piyasanın oldukça altında fiyatlardan gayrimenkul satışı yapacağını bildirdi. İşte özel bankanın gayrimenkul satışı hizmetine ilişkin ayrıntılar…

İstanbul'da Bu Fiyata Dükkan Bulmak Artık İmkansız! Garanti BBVA, 140 Metrekareyi 50 Bin TL'ye....

Giderek artan enflasyon, döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler ve daha pek çok faktör çerçevesinde pahalılaşan hammadde fiyatları, emlak sektörünün kabusu haline geldi. Hemen hemen her gün güncellenen gayrimenkul fiyatları gayrimenkul sahiplerinin yüzlerini güldürürken tüketicilerin konut, dükkan gibi gayrimenkullerin sahipleri olma hayallerinin suya düşmesine sebep oldu.

Kısa süre içerisinde 2, 3 hatta bazı bölgelerde 4 katına kadar yükselmiş olan gayrimenkul fiyatları, kendi işlerini yapabilmek adına satılık dükkan arayışı içerisinde olan girişimcilerin de işlerinin sekteye uğramasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, Türkiye’nin dört bir yanında uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka tarafından yayınlanmış olan satılık gayrimenkul ilanları arasında İstanbul’daki dükkanların fiyatları tüketicileri şaşkına çevirdi.

Garanti BBVA’dan Satılık Gayrimenkuller

Türkiye’nin köklü özel bankalarından birisi olan ve her dönemde, o dönemin şartlarına uygun olarak avantajlı kampanyalar geliştirmeyi başaran Garanti BBVA, yeni dönemde de adından sıklık ile söz ettirmeyi başarıyor. Bu kapsamda nakde sıkışıklıkları giderek artan tüketiciler için uygun faizli kredi hizmetleri sunan banka, aynı zamanda uygun fiyatlı gayrimenkul arayışında olanlar için de satışa başladığını bildirdi.

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan gayrimenkul satışı hizmetine göre Tapu.com adresi üzerinden piyasanın oldukça altında fiyatlara gayrimenkul sahibi olunabileceğinin bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA İstanbul Satılık Dükkan İlanları

İstanbul'da Bu Fiyata Dükkan Bulmak Artık İmkansız! Garanti BBVA, 140 Metrekareyi 50 Bin TL'ye.... - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından yayınlanmış olan İstanbul satılık dükkan ilanlarının bazıları şu şekilde:

  •          İstanbul- Sancaktepe 140 metrekarelik dükkan: 50 bin TL (ihale katılım bedeli 20 bin TL)
  •          İstanbul- Silivri 13 metrekare ofis: 75 bin TL (ihale katılım bedeli 3 bin 500 TL)
  •          İstanbul- Pendik 6 metrekare hisseli ofis: 83 bin 700 TL (ihale katılım bedeli 4 bin TL)

Garanti BBVA Satılık Gayrimenkul Başvurusu

Garanti BBVA’nın satılık gayrimenkulleri için doğrudan banka şubelerine veya ilgili internet sitesine başvuru yapılabilmektedir.