İstanbul Kocaeli Düzce Kırklareli Sakarya Tekirdağlılara en acil uyarı: 6 ilde kırmızı bayrak çekildi…

Uzun zamandır yurt genelinde etkili olan sıcak hava yerini serin ve rüzgârlı havaya bıraktı. Tatil için Trakya ve Marmara’yı seçenlere kötü haber. İstanbul Sakarya Kırklareli Düzce Kocaeli Tekirdağ için kırmızı bayrak çekildi. Batı kesimlerde sert poyrazın etkisinde. Tatil için Trakya’yı seçenlere dikkat. Detaylar haberimizde…

İstanbul Kocaeli Düzce Kırklareli Sakarya Tekirdağlılara en acil uyarı: 6 ilde kırmızı bayrak çekildi…

Afrika ve Basra sıcakları ülkemizi geçici olarak terk ederken yerine Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgası aldı. Edirne’den yurda giren soğuk hava rüzgarla beraber şiddetini artırdı. Trakya ve Marmara’da 6 il için kırmızı alarm verildi. O plajlara yasak geldi

El Nino sıcaklarından sonra şimdi de Balkan soğukları Türkiye’yi esir aldı. Salı gecesi başlayan soğuk hava dalgası yer yer sağanak yağışa neden olurken şiddetli poyrazdan dolayı denize girişler de yasaklandı.

İstanbul Kocaeli Düzce Kırklareli Sakarya Tekirdağlılara en acil uyarı: 6 ilde kırmızı bayrak çekildi… - Resim : 1

ŞİDDETLİ RÜZGAR YASAK GETİRDİ

Boğulma tehlikesine karşı plajlara yasak uyarılı kırmızı bayramlar çekildi. İstanbul Sakarya Kocaeli Düzce Kırklareli ve Tekirdağlılar’a peş peşe uyarılar yapıldı.

İstanbul Kocaeli Düzce Kırklareli Sakarya Tekirdağlılara en acil uyarı: 6 ilde kırmızı bayrak çekildi… - Resim : 2

6 İLDE KIRMIZI BAYRAKLAR ÇEKİLDİ! DENİZ YASAKLANDI

Bugün, bazı denizlerimizde fırtına nedeniyle denize girmek yasaklandı ve kırmızı bayraklar çekildi. Aşağıda etkilenen bölgeler listelenmiştir:

• İstanbul (Silivri, Şile)
• Sakarya (Karasu, Kocaali, Kaynarca)
• Kocaeli (Tümü)
• Tekirdağ (Şarköy)
• Düzce (Akçakoca)
• Kırklareli (Vize)