İstanbul icralık gayrimenkul ilanları güncellendi! Eyüp’te 82 metrekarelik daire 550 bin TL'den satışa çıktı!

Elinde icralık daireler bulunan Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatlarına inat fiyatları düşürdü. Bir yasal e- ihale platformu ile anlaşan banka, İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan iki icralık daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte banka tarafından satışa sunulmuş olan icralık konutlara ilişkin ayrıntılar…

İstanbul icralık gayrimenkul ilanları güncellendi! Eyüp’te 82 metrekarelik daire 550 bin TL'den satışa çıktı!

Yapı Kredi Bankası İstanbul ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık konutlar için ilana çıktığını duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK KONUT İLANLARI!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık konutları satışa çıkarmak için Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu ile anlaştığını bildirdi. Banka, yeni anlaşması kapsamında iki adet konut ihalesi düzenlediğini belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL EYÜP’TE SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir konut ihalesi düzenlediğini duyurdu. İhaleye konu olan gayrimenkulün 2+1 apartman dairesi olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu dairenin toplam kullanım alanı 82 metrekare olarak ölçüldü. İstanbul- Eyüp Düğmeciler Mahallesi’nde bulunan 2+1 dairenin ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedelini 550 bin TL, yatırılması gereken hizmet bedeli ise 25 bin 960 TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL SİLİVRİ’DE SATILIK VİLLA İLANI!

İstanbul icralık gayrimenkul ilanları güncellendi! Eyüp’te 82 metrekarelik daire 550 bin TL'den satışa çıktı! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden ikinci bir icralık konut için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu konutun villa niteliğinde olduğunu belirten banka, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu villanın, İstanbul ilinin Silivri ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Villanın toplam kullanım alanını 210 metrekare olarak ölçen banka, tam hisseli satışın gerçekleşeceğini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası İstanbul- Silivri’de bulunan villanın ihalesinin başlangıç bedelini 1 milyon 750 bin TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelini ise 82 bin 600 TL olarak bildirdi.