İslam Memiş, Yatırımcılara Seslendi: Dolar Almayı Bırakın, Gram Altın O Seviyeye Yükselmeden...

Ekonomi piyasalarında gözlenen dalgalı hareketlere bağlı olarak yorumlarını güncelleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara ve potansiyel yatırımcılara seslendi. Memiş, sene sonunda gram altının yükseleceği seviyeyi de açıkladı. İşte Memiş’in güncel piyasa yorumlarına ilişkin ayrıntılar…

İslam Memiş, Yatırımcılara Seslendi: Dolar Almayı Bırakın, Gram Altın O Seviyeye Yükselmeden...

Eylül ayında yükseliş trendine girmiş olan dolar kuru, kasım ayında yukarı yönlü hareketlerini hızlandırarak rekor seviyelere doğru adım adım yaklaşmaya başladı. Sonuç olarak aralık ayının ortasına gelindiğinde 18 TL’lik rekor seviyeye ulaşarak ekonomi piyasalarının bir anda karışmasına sebep olan dolar kuru, euro kurunun 20 TL’ye, sterlin kurunun 23 TL’ye ve gram altının bin TL’ye yükselmesine yol açtı.

Aralık ayında kaydedilen tarihi seviyelerden sonra gündelik hayata yüksek oranlı zamların yansıması, tüketicileri harekete geçirdi. Bütçelerini kontrol edemediklerini ifade eden vatandaşlar alternatif çözümler beklerlerken, yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrenebilmek adına uzman yorumlarını araştırmaya başladılar. O günden bu yana en çok takip edilen uzmanlardan birisi ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş oldu.

Uzun vadeli tespitleri ve yatırımcılar ile potansiyel yatırımcılara çizmiş olduğu yol haritaları sayesinde milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilmeyi başaran Uzman İslam Memiş, son dönemlerde tekrar dalgalı hareketler sergilemeye başlamış olan gram altına ilişkin yeni tahminlerini açıkladı. Ayrıca Memiş, yatırımcının hangi döviz kuruna yönelmesi gerektiğini ve sene sonunda gram altının ulaşacağı en yüksek seviyeyi de duyurdu.

Altında Alım Seviyesini Açıkladı!

Bundan önceki aylarda 900 TL’nin üzerinde olan gram altının iyi bir yatırım aracı olmayacağını ifade eden Uzman İslam Memiş, son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri yeniden hız kazanmış olan gram altına ilişkin yorumlarını güncelledi. Uzman Memiş, gram altında alım fırsatının 950- 1000 TL aralığında olduğunu belirtti.

Sene Sonu Gram Altın Tahmini Duyurdu!

İslam Memiş, Yatırımcılara Seslendi: Dolar Almayı Bırakın, Gram Altın O Seviyeye Yükselmeden... - Resim : 1

Gram altına ilişkin açıklamalarına devam eden Uzman İslam Memiş, altının kademeli olarak yükseleceğini ve önce 1.050, sonra 1.200, en son ise 1.450 TL seviyelerine ulaşarak yılı tamamlayacağını ileri sürdü.

Yatırımcıların Yönelmeleri Gereken Döviz Kuru Belli Oldu!

Sıklık ile dolar kuruna yatırım yapıldığına dikkat çeken Uzman Memiş, euronun dolara göre daha çok kazandırdığını ifade etti.

Medya Haber yatırım tavsiyesi vermez. Habere konu olan ifadeler, uzman yorumlarıdır.