İslam Memiş Gram Altın Fiyatı Tahmini İle Koparttı! 3.500 TL Olacak Tarihi Verdi

Altın piyasasının bilindik isimlerinden İslam Memiş gram altın fiyatlarında adeta dananın kuyruğunun kopacağı tarihi açıkladı. İslam Memiş’in gram altın tahmini size çok şaşırtacak…

İslam Memiş Gram Altın Fiyatı Tahmini İle Koparttı! 3.500 TL Olacak Tarihi Verdi

Güvenlik liman olarak halen popüler olan altın fiyatları anlık hareketleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Gram altın kaç lira olur? Altında alım fırsatı var mı? Altın düşer mi, çıkar mı? İşte altın tahmini ile öne çıkan piyasa uzmanı İslam Memiş altında fiyatlar hangi yönde olacak, tarih ve fiyata yönelik ipuçları verdi. 

İslam Memiş altın fiyatlarında ani düşüşlerde ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin etkisinin olduğunun altını çizdi. Memiş, bu durumu altın alımı için fırsat olarak değerlendirdiği belirtti. 

Altında Alım Fırsatı Bayrama Kadar Var

2417 liraya kadar gerileyen altın fiyatları sonrası alım yapan yatırımcıların şanslı olduklarını söyleyen İslam Memiş, bayrama kadar alım işlerini tamamlamanın öneminin altını çizdi. 

İslam Memiş Gram Altın Fiyatı Tahmini İle Koparttı! 3.500 TL Olacak Tarihi Verdi - Resim : 2
İslam Memiş

Temmuz Ayı İçin Altın Fiyatları Tahmini

Altın tahmini ile tarih veren İslam Memiş fiyatlarda gelebilecek noktayı açıkladı. Memiş, temmuz ayında altın fiyatında yeni rekorların görüleceğini ve gram altın fiyatında 3000 ila 3500 lira seviyeleri öngördüğünü söyledi. Yıllık bazda altındaki fiyat öngörülerinde bir değişiklik olmadığını belirten İslam Memiş, yatırımcılara günlük altın yorumu yaptığını ve piyasaları yakından takip etmelerini tavsiye etti.

Gram altın tahmini

Bayramda Açık Pozisyonda Kalmak Riskli

Kurban bayramına kadar alım yapmayan yatırımcıların dokuz gün boyunca açık pozisyonda olmalarının risk olduğunu savunan İslam Memiş, bu dönemde yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Çekince! Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. 

Çok Okunanlar