İŞKUR kaydınız varsa bu fırsatı kaçırmayın: 482 TL’lik günlük ödeme! İŞKUR Kayıtlılarına 482 TL Günlük Ödeme! Yararlanmak İçin Yapmanız Gerekenler Neler?

Devlet, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara yeni beceriler kazandırmak için yeni projeler başlattı! Bu projeler sayesinde vatandaşlar hem nakit desteği alacak hem de eğitimlere katılarak kendilerini geliştirebilecek. İşte, milyonlarca kişiye fayda sağlayacak o yenilikler…

İŞKUR kaydınız varsa bu fırsatı kaçırmayın: 482 TL’lik günlük ödeme! İŞKUR Kayıtlılarına 482 TL Günlük Ödeme! Yararlanmak İçin Yapmanız Gerekenler Neler?

Vatandaşların acil ihtiyaçlarını gidermek ve eğitim fırsatları sunmak için devlet harekete geçti! Devletin başlattığı yeni projeler, vatandaşlara hem maddi destek sağlayacak hem de kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

ŞKUR’DAN EĞİTİM VE ÖDEME DESTEĞİ! MİLYONLARCA KİŞİYİ İLGİLENDİREN YENİLİKLER

Devlet, vatandaşların hem acil ihtiyaçlarını karşılamak hem de yeni beceriler edinmelerini sağlamak için İŞKUR ile işbirliği yaptı. Bu sayede vatandaşlar hem nakit desteği alacak hem de eğitimlere katılarak kendilerini geliştirecek ve geleceklerine yatırım yapacaklar.

İŞKUR kaydınız varsa bu fırsatı kaçırmayın: 482 TL’lik günlük ödeme! İŞKUR Kayıtlılarına 482 TL Günlük Ödeme! Yararlanmak İçin Yapmanız Gerekenler Neler? - Resim : 1

EĞİTİMLERE KATILMAK ZORUNLU

Günlük ödemelerden faydalanmak isteyen vatandaşların, eğitimlere bizzat katılmaları gerekiyor. Eğitimlere katılmayanlar, yoklama listesinde yer almayacak ve bu nedenle de ödeme alamayacaklar.

İŞKUR KAYDI ŞART

Eğitim programına katılmak için İŞKUR kaydının olması da bir diğer şart. İŞKUR kaydı olmayanlar maalesef programa dahil olamayacaklar. İŞKUR kaydı yapmak için kuruma bireysel olarak başvurulabileceği gibi internet üzerinden de online kayıt oluşturulabilir.

İŞKUR kaydınız varsa bu fırsatı kaçırmayın: 482 TL’lik günlük ödeme! İŞKUR Kayıtlılarına 482 TL Günlük Ödeme! Yararlanmak İçin Yapmanız Gerekenler Neler? - Resim : 2

PROGRAMA KATILAMAYACAKLAR

Emekli, maaşlı veya devlet destekli ödemelerden yararlanan vatandaşlar hem eğitimlere katılamayacak hem de ödeme alamayacaklar.

Ayrıca primleri 1 aydan fazla süreyle ödenmiş olan vatandaşların başvuruları okunmadan iptal edilecek. Daha önce iş ve meslek danışmanlığı almış olanların başvuruları ise geçerli sayılacaktır. Programın 3 ay sürmesi planlanıyor.

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR?

İşbaşı eğitim programları kapsamında vatandaşlara günlük olarak verilecek ödemeler şöyle:

  • İş arayanlar: 438,55 TL
  • Tam zamanlı öğrenciler: 438,55 TL
  • Kısmi zamanlı öğrenciler: 328,91 TL
  • İşsizlik ödeneği alanlar: 219,28 TL

Bunun yanında geleceğin meslekleri arasında sayılan programlara katılanlara da günlük 482,41 lira harçlık ödenmektedir. Genel sağlık sigortası ve iş kazası ile meslek hastalığı sigortası primleri de program süresince devlet tarafından ödenecektir.

Etiketler: İŞKUR, ödeme