İş Bankası’na katılanın hesabına anında 5.000 TL geliyor! Başvuru şartını yerine getirmek önemli! Son gün 31 Aralık 2022 olarak ilan edildi!

Yeni banka müşterilerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, yen i banka müşterilerinin 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını faizsiz bir şekilde gideriyor.

İş Bankası’na katılanın hesabına anında 5.000 TL geliyor! Başvuru şartını yerine getirmek önemli! Son gün 31 Aralık 2022 olarak ilan edildi!

Bankaların şu sıralar sık sık düzenlediği kampanyalar arasında yer alan yeni banka müşterisi olan vatandaşlara yönelik kampanyaları, kasım ayında da devam ediyor. Kasım ayı boyunca yeni banka müşterilerine özel avantajlar sağlayacak olan Türkiye İş Bankası, banka müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına anında yanıt verecek bir kampanya ile tüm gözleri üzerine çevirmiş bulunuyor.

Aralık ayının sonuna kadar banka müşterisi olacak olan vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi halinde 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını faizsiz bir şekilde karşılamaya talip olan Türkiye İş Bankası, kampanyasının şartlarını ve kapsamını açıklamış bulunuyor. Kamuoyu ile tüm detayları paylaşmış olan Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterisi olacak olanlara sesleniyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA YENİ BANKA MÜŞTERİLERİ FAİZSİZ NAKİT AVANS İLE KARŞILANIYOR

İş Bankası’na katılanın hesabına anında 5.000 TL geliyor! Başvuru şartını yerine getirmek önemli! Son gün 31 Aralık 2022 olarak ilan edildi! - Resim : 1

Yeni banka müşterilerine özel olarak sık sık kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, özellikle bu yılın sonuna kadar bankasıyla çalışmak isteyecek olan kişilere, eşsiz bir teklif sunuyor. İlk kez İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ butonu ile banka müşterisi olacak olanlara faizsiz taksitli nakit avans sunan Türkiye İş Bankası, 5 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için bu avantajdan yeni banka müşterilerini yararlandırıyor.

Yeni banka müşterilerine özel olarak sunduğu faizsiz taksitli nakit avansı yalnızca 31 Aralık 2022 tarihine kadar sunacağını belirten Türkiye İş Bankası, her yeni banka müşterisini bu kampanyadan bir kez yararlandırıyor. Faizsiz bir şekilde sunduğu taksitli nakit avans için vade oranını da açıklamış olan Türkiye İş Bankası, 5 bin TL’ye kadar sunduğu bu faizsiz taksitli nakit avans seçeneğini azami olarak 5 ay vade ile sınırlandırıyor.

HAR YENİ BANKA MÜŞTERİSİ FAİZSİZ NAKİT AVANS HİZMETİNDEN YARARLANAMIYOR

Kampanyadan her yeni banka müşterisini yararlandırmayan Türkiye İş Bankası, müşteri olma işlemini tamamladıktan sonra kredi kartı sahibi olmak için başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan banka müşterilerini bu kampanyadan yararlandırıyor. Kampanya kapsamında 300 TL ile 5 bin TL arasında nakit avans kullanımına izin veren Türkiye İş Bankası, kredi kartı onayının ardından geçen 7 gün içerisinde avansı tanımlıyor ve bir yıl avans kullanım süresi veriyor.

Kampanyadan her karta yapılan başvuruları yararlandırmayan Türkiye İş Bankası, taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilecek kartları ise; “İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir)” şeklinde açıklamış bulunuyor.