İş Bankası Müşterilerine Özel Avantajlı Faizli İhtiyaç Kredisi! İş Bankası Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleriyle tanınan Türkiye İş Bankası, ihtiyaç kredisi ürününde bombayı patlattı. İş Bankası müşterileri avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekerek acil nakit ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulabilecek…

İş Bankası Müşterilerine Özel Avantajlı Faizli İhtiyaç Kredisi! İş Bankası Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

Türkiye bankacılık sektörünün en köklü ve büyük bankalarından İş Bankası’ndan dikkat çeken bir hamle geldi. Yılın son ayında acil nakit arayan kişilere çok cazip avantajlar sunan İş Bankası’nın bu kredi kampanyası büyük ilgi gördü. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle İş Bankası ihtiyaç kredisine anında başvuru yapmak isteyenler için detaylar açıklandı.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalardan İş Bankası, ihtiyaç kredisi kampanya detaylarını duyurdu. Bankanın resmi web sitesinde yer alan son bilgilere göre İş Bankası, aralık ayında müşterilerine yüzde 2.05’ten başlayan aylık faiz oranlarıyla kredi verecek. İhtiyaçlarına ertelemeden sahip olmak ve borçlarını bir an önce ödemek isteyenlere İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında uygun seçenekler sunuluyor.

İş Bankası Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

İş Bankası Müşterilerine Özel Avantajlı Faizli İhtiyaç Kredisi! İş Bankası Örnek Kredi Hesaplama Tablosu - Resim : 1

İş Bankası müşterileri aylık yüzde 2.05’ten başlayan cazip faiz oranları ile nakit desteğinden hemen yararlanabiliyor. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile adından sık sık söz ettiren İş Bankası hem vade seçeneklerinde hem de ödeme imkanlarında özel fırsatlar sunuyor. İş Bankası’ndan 100 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler 36 ay vade seçeneğini tercih ettiğinde ayda sadece 4.286 TL taksit ödeyerek nakit desteğinden yararlanabiliyor.

İş Bankası ayrıca bu kredide 550 TL kredi tahsis ücretini ve 210 TL hayat sigortası masraflarını da kredinin toplamına ekliyor. Böylelikle İş Bankası’ndan 100 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir müşteri, 3 yıla yaydığı taksitli ödeme imkanıyla bankaya toplamda 154.308 TL geri ödeme yapıyor.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Koşulları

İş Bankası’nın kurumsal web sitesinde yer alan kampanya detaylarına göre güncel faiz oranı, bankanın müşteri özelinde uyguladığı en düşük fiyattır. Müşteri özellikleri, ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişinin risklilik durumu, kredi talebi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilir.