İş Bankası Maximum Kart sahipleri dikkat! O alışverişinizde anında hesabınıza 300 TL yatacak

Maximum Kart sahibi kullanıcılarına özel kampanyada son döneme yakın duyuru geldi. İş Bankası ay sonuna kadar market alışverişinde anında tanımlı hesaba 300 TL MaxiPuan yatıracak.

İş Bankası Maximum Kart sahipleri dikkat! O alışverişinizde anında hesabınıza 300 TL yatacak

İş Bankası Maximum Kart sahipleri dikkat! O alışverişinizde anında hesabınıza 300 TL yatacak - Harcadıkça kazan döneminde bünyesine yeni müşteriler kazandıran İş Bankası, yaz döneminde başlattığı kampanyalarına hız kazandırdı. Her ay belirli dönemlerde alışveriş tutarlarına göre Maximum Kart kullanıcılarının tanımlı hesaplarına işlemleri yerine getirenlere MaxiPuan yatırıyor.

Milyonlarca tüketiciyi bünyesinde barındıran İş Bankası anlaşmalı market alışverişlerinde belirli tutarda tek seferde alışveriş yapan kart sahiplerinin hesabına farklı zaman dilimlerinde olmak üzere toplam 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatı tanıyor.

İŞ BANKASI MAXİMUM KART KAMPANYASI

İş Bankası Maximum Kart sahipleri dikkat! O alışverişinizde anında hesabınıza 300 TL yatacak - Resim : 1

Türkiye'nin en köklü özel bankalar arasında hizmet veren İş Bankası, yeniliklerine devam ediyor. Ay sonuna kadar geçerli olacak kampanyasında son duyuruyu geçti. Sayılı günler kala duymayan kalmasın diyerek harekete geçtiği bu yolda detayları paylaştı. Resmi internet sitesinde yer alan bilgilerde öncelikle katılmanız ve ardından belirli tutarda alışverişte kademeli olarak toplamda 300 TL verecek.

Maximum Mobil'den veya İşcep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, toplam 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRİM?

Maximum Mobil’de veya İşcep'te 'Kampanyalar' bölümünden ilgili kampanyadaki 'KATIL' butonuna tıklamanız yeterli olacak. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman alışverişinizden önce veya sonra yapabilirsiniz. 

GEÇERLİ OLAN KARTLAR

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları olan; Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahil olduğu bilgisi paylaşıldı.

ÖDÜL NASIL KULLANILIR?

Hesabınıza tanımlanacak MaxiPuan 3 Mart tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan olarak açıklandı. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir.