İş Bankası Anında Ticari Krediyle 250 bin TL ödemelere başladı! İş Bankası'ndan esnaflara avantajlı ticari kredi paketi!

Esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerin yararlanabildiği Anında Ticari Kredi kapsamında İş Bankası’ndan büyük destek geldi. 250.000 TL’ye kadar uygun oranları kredi duyuruldu!

İş Bankası Anında Ticari Krediyle 250 bin TL ödemelere başladı! İş Bankası'ndan esnaflara avantajlı ticari kredi paketi!

Türkiye İş Bankası tarafından esnaf ve gerçek kişi tüccar müşterileri için duyurulan Anında Ticari Kredi paketi ile işletme sahiplerinin birçok farklı ihtiyaçlarına yönelik finansman kullandırılması hedeflenmektedir. Üstelik kredi işlemleri için işlerinin başından ayrılmak zorunda kalmadan haftanın her günü ve her saatinde nakit ihtiyaçları için anında çözümler sunulmaktadır.

Ticari kredilere artan talep sonrasında esnaflar başta olmak üzere ticaret erbabı kişiler için sağlanacak 250.000 TL’ye kadar Anında Ticari Kredi sayesinde işletme sahiplerinin rahat bir nefes alması sağlanacak.

90 GÜN ERTELEMELİ ANINDA TİCARİ KREDİ

İş Bankası Anında Ticari Krediyle 250 bin TL ödemelere başladı! İş Bankası'ndan esnaflara avantajlı ticari kredi paketi! - Resim : 1

Ticari kredi limiti olsun veya olmasın fark etmeksizin İşCep ya da İnternet Şubesi üzerinden esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerin 250.000 TL’ye kadar krediden yararlanması sağlanıyor. Dijital kanallar üzerinden anında başvuru işlemlerinin yapılabildiği kredi kapsamında ayrıca, ilk taksit tarihi kredinin kullanıldığı tarihten itibaren 90 gün sonrası olarak belirlenmesi mümkündür.

Avantajlı oranlar ve uygun geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak ticari kredi ile birçok finansman ihtiyacının karşılanması hedeflenmektedir. Anında Ticari Kredi’ye kolayca şubelere bile gitmeden başvuru yapma seçenekleri de sunulmaktadır.

18 AY VADELİ 250 BİN TL ANINDA TİCARİ KREDİ FIRSATI

Türkiye İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyası kapsamında 250.000 TL’ye ve 18 aya varan vade seçenekleri ile kredi kullandırılması sağlanmaktadır. Saniyeler içinde değerlendirilen kredi başvurusunun ardından onaylanan krediler ticari hesaplara anında geçmektedir. Ayrıca ilk taksit tarihinin kredinin kullanıldığı tarihten 90 gün sonrası olarak belirlenmesi mümkündür.

ANINDA TİCARİ KREDİ ÖZELLİKLERİ

İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyası kapsamında 250.000 TL’ye kadar 18 ay vadeli olarak esnaf ve gerçek kişi tacir müşteriler için kredi kullandırılmaktadır. Şubeye gitmeden kredi başvuruları yapılabilmektedir. Ayrıca aylık eşit taksit ödemeli olarak kredi kullanılabilmektedir. Başvuruların saniyeler içinde değerlendirilerek vadesiz ticari hesaba kredi aktarılmaktadır.