İrem Derici Konser Öncesinde Yerinde Durmadı! Skandal Sözleri Ortalığı Birbirine Kattı!

Ünlü pop sanatçısı İrem Derici yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Sahne kıyafetleri olay olan şarkıcı sözleriyle de ortalığı karıştırıyor. Bodrum'da sahne alacağı konser öncesinde tepki çeken sözleri herkesi hayrete düşürdü.

İrem Derici Konser Öncesinde Yerinde Durmadı! Skandal Sözleri Ortalığı Birbirine Kattı!

Paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı İrem Dericinin yoğun bir iş hayatı bulunuyor. Sürekli olarak konserlere çıkan çıktığı konserlerde de tepki toplayan şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden de sürekli olarak takipçilerine cevaplar veriyor. Hiç bir sözün altında kalmayan şarkıcı son konseri öncesinde bir video paylaşımında bulundu. Paylaşımın kime yönelik olduğu hala bilinmiyor.

"Bakın Bu Kadın…"

İrem Derici'nin olaylı paylaşımı Instagram hesabı üzerinden yapıldı. Konuşmasına "Bakın bu kadın" diye başlayarak önce kendisini hedef aldı. "Hırs küpü olarak dünyaya gelmiştir. Düşmanlarını mutlu edeceğine acılarla kör ve topal olarak yaşar ve en güzel haline bürünüp o sahneye çıkarım" dedi. Konuşmasında düşmanlarım diyerek kastettiği kimdi? Bu dik duruşu kim için sergilemeye çalışıyordu? net olarak bilinmiyor.

"Ortalığın Anasını Ağlatırım!"

İrem Derici Konser Öncesinde Yerinde Durmadı! Skandal Sözleri Ortalığı Birbirine Kattı! - Resim : 1

Şarkıcının konser öncesinde yaptığı bu paylaşım elbette ki birinin sözlerinden çok çok fazla etkilendiğini fark ettiriyordu. Devamında "Ortalığın anasını ağlatırım" diyerek birilerine gözdağı da verdi. "Bugün çektiklerimi yarın sizlere anlatacağım. Biraz örnek alın.." diyerek konuşmasını tamamladı.

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici 1987 İstanbul doğumlu 35 yaşındadır. Şarkıcının 2014 ve 2016 yılları arasında Rıza Esendemir ile bir evliliği bulunuyor. Kalbimin Tek sahibine isimli şarkısı ile ünlenen ve 2010 yılında tanınmaya başlayan Derici O ses Türkiye'ye katılarak yarı finale kadar ulaşmıştı. 2014 yılında YouTube'da izlenme rekorları kıran Kalbimin Tek sahibine isimli parçanın single aynı yıl içerisinde 3 farklı single ile ortalığı kasıp kavurdu. 2015'teki Aşk Eşittir Biz şarkısı ile Türkiye'de müzik dinlenme piyasalarında 2 numaraya kadar yükseldi. Şarkıcı son dönemlerde konserden konsere gidiyor ve yoğunluğu herkesin takdirini topluyor.

Hastanelik Oldu!

Durmaksızın süren konser maratonu sonrasında İrem Derici hastaneye kaldırıldı. Bu yorgunluğu vücudu artık kaldıramamıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden "Nasıl başladı? Nasıl bitti?" notunu yazarak konseri öncesi resmini ve hastanede çekilmiş bir fotoğrafını yan yana paylaştı. Konserlerle geçen günleri kendisini ihmal etmesine neden olmuştu. "Bir süredir enfeksiyon tedavisi görüyordum ama ihmal ettim" yorumunda bulundu.

Etiketler: irem derici