İrem Derici Bu Sefer Hoş Karşılamadı! Takipçisi Şakanın Dozunu Ayarlayamadı! "Ben Hep Zengindim"

Kariyerine pop müzik ile devam eden İrem Derici farklı mekanlarda sahne alarak hayranları ile buluşuyor. Televizyonlarda aktif olarak dikkat çekmese de sosyal medya paylaşımları ile oldukça konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kendisine alay vari üslupla yaklaşan takipçisine verdiği cevap olay oldu. Takipçisi neye uğradığını şaşırdı. Herkesi şaşırtan o cevap ve konunun detayları haberimizde…

İrem Derici Bu Sefer Hoş Karşılamadı! Takipçisi Şakanın Dozunu Ayarlayamadı!

İrem Derici müzik kariyeri kadar aşk hayatı ile de ön plana çıkıyor. Yoğun konser süreci Cem Belevi ile ilişkisini de gündemde tutuyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Derici son dönemlerde sesi ve ilişki hayatı ön plana çıkmakla beraber sıklıkla yaptırdığı estetik operasyonlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Şakanın Dozunu Ayarlayamadı!

İrem Derici'nin özgüvenli yaklaşımı sosyal medyada da fark ediliyor. Oldukça dobra olan ve kendisiyle de alay etmekten kaçınmayan olaylara karşı esprili bir tarzda yaklaşan Derici bu sefer acımadı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisi geçirdiği estetik operasyonlarla ilgili bir yorumda bulundu. İrem Derici şakanın dozunu kaçıran takipçisine verdiği cevap herkesi şaşırttı.

Yıllardır Estetik Ameliyat Oluyordu!

İrem Derici dış görünüşü ile pek de barışık bir sanatçı değil. Dışarıdan gelen yorumları oldukça ciddiye alan fakat şakaya vurarak geçiştirmeye çalışan bir yapısı bulunuyor. Estetik ameliyat süreçleri yıllardır herkesin gündeminde yerini alıyor. Öyle ki eski hali ve yeni hali farklı medya platformlarında yan yana getirilerek pek çok kişinin diline dolanıyor. Son olayda bir takipçisi şakanın tozunu bu sefer fazla kaçırdı.

"Kuşum Ben Hep Zengindim…"

İrem Derici Bu Sefer Hoş Karşılamadı! Takipçisi Şakanın Dozunu Ayarlayamadı! "Ben Hep Zengindim" - Resim : 1

Sosyal medya hesabı üzerinden İrem Derici'nin estetikli hali ve önceki hali fotoğraflarını alarak yan yana koydu. Paradan önce ve paradan sonra notunu düşerek her iki kareyi paylaştı. Şarkıcının büyük değişimi gözlerden kaçmazken paylaşımın altına İrem Derici'den de yanıt geldi. Paylaşılan resmin altına "Kuşum ben zaten hep zengindim. Doğru doktor diyelim" diyerek göz kırpan emoji koydu. Sosyal medyada yapılan bu karşılıklı atışmada pek çok kullanıcı İrem Derici'yi destekledi. Fakat birçoğu da yaptığı yorumun oldukça abartı olduğunu konusunda hemfikirdi.

Etiketler: irem derici