İnternet abonelerini üzecek! Zam kapıya dayandı! tarih belli oldu!

Milyonlarca internet abonesini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Evimizin, iş yerimizin günümüzde olmazsa olmazı internet aboneliklerine zam geliyor.

İnternet abonelerini üzecek! Zam kapıya dayandı! tarih belli oldu!

Milyonlarca internet abonesini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Evimizin, iş yerimizin günümüzde olmazsa olmazı internet aboneliklerine zam geliyor. O tarihten itibaren zam uygulanacak internet abonelikleri ne kadar olacak?

Yükselen enflasyon nedeniyle zam haberleri art arda gelirken yeni bir zam daha kapıya dayandı. İnternet abonelerini ilgilendiren zam duyurusu ile birlikte ödemeler artacak. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren internet aboneliği ödemeleri artacak. Gelen açıklama doğrultusunda internet paketleri, tek seferlik tarife ücretleri ve statik IP ücretlerine zam yapılacağı duyuruldu. 

İNTERNET ABONELİKLERİNE ZAM GELİYOR!

Enflasyon oranının git gide yükselmesi ve dolar kurundaki dalgalanmalar nedeniyle art arda gelen zam haberleri vatandaşın cüzdanını yakmaya devam ediyor. Doğalgaz, elektrik faturaları ve temel gıda ürünleri, market alışverişi derken bir zam haberi de internet aboneliklerine geldi. Yapılan açıklama doğrultusunda yeni uygulanacak zammın 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu. 

Alınan son haberlere göre Türk Telekom kullanıcılarını yakından ilgilendiren zam duyurusu yapıldı. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifelerde uygulanılacak zam hem kurumsal hem de bireysel müşterileri kapsayacak. Yapılacak zammın 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtilirken Türk Telekom internet fiyatlarına 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren 75 TL civarında zam gelmiş olacak.

TÜRK TELEKOM ZAM AÇIKLAMASI YAPTI!

Türk Telekom tarafından abonelerine yapılan açıklama şu şekilde yer aldı;

“1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ile geçerli olmak üzere internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP paket ücretlerinde fiyat düzenlemesi yapılacaktır.

Kampanyalara katılım sağlamış, taahhütleri devam eden müşterilerimiz ve 1 Aralık 2022’ye kadar kampanyalara katılım yoluyla Türk Telekom abonesi olacak müşterilerimiz taahhütleri süresince internet paket ve Statik IP paket fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhüt süresi bitiminden sonra müşterilerimizin mevcut paketleri güncel tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.” denildi.

Güncel zam haberleri için medyahaber.com haber sitesini takip etmeyi unutmayınız. 

Etiketler: türk telekom