İnstagram’da kullanıcıların beklediği 3 yeni özellik sonunda geldi! Hemen denemelisiniz!

İnstagram’da müzikli kaydırmalı fotoğraf var mı? İnstagram, kullanıcılarına üç yeni özellik sunuyor. Peki, bu özellikler neler? Nasıl kullanılıyor? Detayı haberimizin devamında...

İnstagram’da kullanıcıların beklediği 3 yeni özellik sonunda geldi! Hemen denemelisiniz!

 İnstagram 3 farklı yeni özellik getirdiğini duyurdu. Artık kullanıcılar kaydırmalı fotoğraflarına da müzik ekleyebilecek. Kullanıcı deneyimlerini iyileştirmeye çalışan İnstagram, daha pek çok yeni özelliğini tanıttı. İşte, İnstagram'a gelen üç yeni özellik.

İNSTAGRAM EN YENİ 3 ÖZELLİĞİNİ DUYURDU!

 

Özelliklerini her geçen gün iyileştiren İnstagram, üç farklı yenilik getirdiğini duyurdu. Bu özellik müzik, fotoğraflar ve Reels videolarına dair yenilikler oldu.

İnstagram’da kullanıcıların beklediği 3 yeni özellik sonunda geldi! Hemen denemelisiniz! - Resim : 1

KAYDIRMALI FOTOĞRAFLARA MÜZİK EKLENECEK


İnstagram'ın ilk yeni özelliği kaydırmalı gönderilere müzik eklenebilmesi oldu. Carousel adı verilen bu özellik, sayesinde birden fazla fotoğraf paylaşmak istediğiniz zaman artık müzikte ekleyebileceksiniz.

 İnstagram’da kullanıcıların beklediği 3 yeni özellik sonunda geldi! Hemen denemelisiniz! - Resim : 2

ORTAK GÖNDERİLERDEKİ KİŞİ SAYISI DÖRT OLDU

İnstagram'ın duyurduğu bir diğer önemli gelişme ise Reels ve gönderilerinizi ortak paylaşmak isterseniz 3 kullanıcıya kadar paylaşım yapabileceksiniz. Kendinizle beraber toplam 4 kullanıcı ortak gönderi paylaşabilecek.

İnstagram’da kullanıcıların beklediği 3 yeni özellik sonunda geldi! Hemen denemelisiniz! - Resim : 3

"SEN DE EKLE" ÖZELLİĞİNE YENİLİK

İnstagram'ın sevilen "Sen de ekle" stickerıyla içerik üreticileri, takipçilerinden gelen Reels videolarını gönderilerinde öne çıkarabilecek. Diğer kullanıcılar da bu videoları görecek. Plarform, 10 adete kadar videonun içerik üretcileri tarafından sticker'a eklenebileceğini duyurdu ve seçilen videoların sahiplerine de bildirim gidecek.