Instagram Yorumu Engeli Ne Zaman Kalkar?

Instagram yorum engeli ne zaman kalkar, yazımızda hazırladık. Sizler de Instagram yorum engeli kalkma durumlarından haberdar olmak için yazımızı inceleyebilir; Instagram kullanıcısı olarak yorum engelini kısa sürede zahmetsiz, emniyetli şekilde kaldırabilirsiniz.

Instagram Yorumu Engeli Ne Zaman Kalkar?

Instagram yorum engelinin kalkması ilk başta ortalama 24 saattir. Bu süre zarfında bekyleyerek aynı hataları tekrarlamamanız tavsiye edilir.

Instagram Yorum Engeli Nasıl Kaldırılır? 

Instagram yorum engelini kaldırmak için hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Sadece yorum engelini 24 saat içerisinde kalkmasını beklemelisiniz. Bu zaman zarfı içerisinde aynı hataları tekrarlamadan uygulama içerisinde faaliyet göstermeniz gerekir. Aynı hataları tekrarladığınız takdirde yorum engellinin kalkması 7 - 10 günü bulabilir. Şikâyet alırsanız hesabınız kapatılabilir.

Instagram Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

Instagram kullanırken dikkat etmeniz gereken uygulamalar şunlardır: 

  • Küfür içerikli yorumlar yapmamalısınız.

  • Fazla hashtag kullanmamalısınız.

  • GT gibi kelimeler, takibe takip gibi kelimeler kullanmamalısınız.

  • Instagram yorum engelinin kalkması için fazla beğeni ve takip yapmamalısınız. Aynı mesajı arka arkaya tekrar yollamamalısınız.

Instagram'da Yorum Engeli Alırsanız Ne Olur?

Instagram Yorumu Engeli Ne Zaman Kalkar? - Resim : 1

Instagram'da yorum engelli aldığınız takdirde hiçbir gönderinin altına yorum yapamazsınız. Yoruma engel almamak için özverili şekilde davranmalı; küfür, incitici, kırıcı, ırk ve ayrımcı ifadelerden uzak durmalısınız. Her gün milyonlarca fotoğraf ve video paylaşımı yapılan Instagram'da fotoğrafların altında pek çok yorum ve beğeni gelmektedir. Instagram hesabınızı mailine onayladıktan sonra cep telefonu onayı gerçekleştirdiğiniz takdirde engeliniz kalkmadığı sürece Instagram'da yorum, beğeni yapamazsınız, takip edemezsiniz. Onaylama işlemleri sonrasında tek yapmanız gereken şey beklemek olacaktır. Ortalama olarak 24 saat içerisinde engeliniz kalksa da bu süre bazen uzayabilir.

Instagram tarafından verilen takip, beğeni, yorum engeli hesaptan hesaba  değişkenlik gösterebilir. Yeni açılmış hesapların beğeni ve takip limitleri düşüktür. Henüz güven ortamı oluşturmayan bu hesaplar Instagram tarafından riskli görülebilir. Instagram yorum engelinin kalkması güç, yeni açılmış hesaplar birkaç saat içerisinde yüzlerce yorum, takip, beğeni aldığında Instagram bunu spam olarak algılar. Uzun süre faaliyet gösteren takipçi sayısı yüksek, güvenilir, herhangi bir engele takılmamış olan hesapların beğenme, takip ve yorum limitleri oldukça yüksektir.

Etiketler: instagram, yorum