ING Bank yeni kampanyasını açıkladı! İhtiyaç kredisi çekecekler resmen kuyruğa girdi! Faiz oranları yüzde 0,99’a kadar bir anda düştü!

İhtiyaç kredisi kapsamında şimdiye dek pek çok avantaj sağlamasıyla dikkat çeken ING Bank, bu kez kasım ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında ihtiyaç kredilerinin faizlerini düşürdü.

ING Bank yeni kampanyasını açıkladı! İhtiyaç kredisi çekecekler resmen kuyruğa girdi! Faiz oranları yüzde 0,99’a kadar bir anda düştü!

Eğitimden sağlığı; ev tadilatlarından tatil harcamalarına kadar bireysel olarak tüm ihtiyaçlar için bankalar aracılığıyla kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi, özellikle son zamanlarda borcu olan vatandaşların imdadına yetişmeye başladı. Faiz oranlarının da oldukça yüksek olduğu piyasada kampanya kovalayan vatandaşlara müjdeli haber ise, kasım ayı için ING Bank’tan geldi.

Müşterilerinin daha avantajlı bir hizmet alabilmesi için kampanyalarını her geçen gün artıran bankalardan biri olan ING Bank, şimdilerde ihtiyaç kredisi kampanyasını devreye soktu. Müşterilerine avantajlı faiz oranları ile hizmet veren ING Bank, yeni banka müşterileri için ise faiz oranını yüzde 1’in de altına düşürdü. Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan ING Bank, ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilecek olan yeni müşterilerini açıkladı.

ING BANK’TA FAİZ ORANLARI DİBİ GÖRDÜ

ING Bank yeni kampanyasını açıkladı! İhtiyaç kredisi çekecekler resmen kuyruğa girdi! Faiz oranları yüzde 0,99’a kadar bir anda düştü! - Resim : 1

İhtiyaçlarında kredi çekecek olan vatandaşlara yönelik bir kampanya düzenlemiş olan ING Bank, üç ayrı seçenek ile müşterilerinin karşısına çıktı. Her üç seçenekte de piyasanın altında faiz sunan ING Bank, müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde kredi çekebilmesinin yolunu açıkladı. Kendi müşterilerine yüzde 1,29’dan başlayan faizler ile hizmet veren ING Bank, yeni müşterilerine yüzde 1,24’ten; Turuncu Ekstra Programı’na dahil olan yeni müşterilerine ise yüzde 0,99’dan ihtiyaç kredisi sağlayacağını duyurdu. Öte yandan ING Bank’ın konuya ilişkin duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

“İlk kez ING’li olacak müşterilerimiz %1,24’ten başlayan faiz oranlarından yararlanıyor, farklı birçok kredi seçeneği ile tüm ihtiyaçlarını anında karşılayabiliyor. Üstelik, Turuncu Ekstra'lı olan yeni ING'liler 20 bin TL'ye kadar %0,99 yansıyan faiz oranından yararlanabiliyor.”

ING BANK’TA VADELER ESNEDİ

İhtiyaç kredilerinde tek avantajı düşük faizler olmayan ING Bank, aynı zamanda geri ödemelerde müşterilerine bir kolaylık sağlayabilmek adına da harekete geçti. Geri ödemeleri esneten ING Bank, kişiye özel ödeme planları ve değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri sunmaya başladı.

Öte yandan ING Bank’ın ihtiyaç kredilerinde bir diğer avantajı da ödeme erteleme oldu. Üç aya kadar ödeme erteleme sunan ING Bank, erteleme ayları da dahil olmak üzere toplam 36 aya varan vadeler sunacağını belirtti.