ING Bank ihtiyaç kredisinde faizleri sıfırladı! Tek bir yöntem ile faizsiz kredi çekmek mümkün hale geldi! Üstelik 5.000 TL limit koydu!

İhtiyaç kredisini çok sık kullanmaya başlamış olan vatandaşlara bekledikleri faizsiz kredi müjdesi ING Bank’tan geldi. İhtiyaç kredilerinde 5 bin TL’ye kadar faizleri sıfırlayan ING Bank, kredi başvuru şartlarını açıkladı.

ING Bank ihtiyaç kredisinde faizleri sıfırladı! Tek bir yöntem ile faizsiz kredi çekmek mümkün hale geldi! Üstelik 5.000 TL limit koydu!

Ev tadilatından sağlık giderlerine kadar finansman anlamında bireysel olan her türlü ihtiyacın giderilmesine ilişkin kullanılabilen ihtiyaç kredilerinde kasım ayı çeşitli kampanyalar ile geldi. Bazı bankalar ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürürken; bazı bankalar ise düzenlediği kampanyalar ile ihtiyaç kredisi faiz oranlarını sıfırladı. O bankalardan biri olan ING Bank, güncel ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı.

Her ay düzenlediği kampanyalar ile müşterilerine avantajlı faiz oranları sunan krediler sağlayan ING Bank, kasım ayı ihtiyaç kredisi kampanyasını da duyurdu. Kampanyası kapsamında avantajlı programı olan ‘Turuncu Ekstra Programı’na işaret eden ING Bank, bu program kapsamındaki banka müşterilerinin yüzde 0 faiz ile 5 bin TL’ye varan ihtiyaç kredilerinden yararlanabileceğini belirtti.

ING BANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ YÜZDE 0’A DENK GELİYOR

İhtiyaç kredisinde faiz oranlarını güncelleyen ING Bank, yüksek faiz dönemlerini geride bıraktı. Özellikle son aylarda ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,29’a kadar düşürmüş olan ING Bank, bu ay düzenlediği yeni kampanyası ile faiz oranlarının tamamen sıfırlanmasını da mümkün hale getirdi.

Aylık ihtiyaçlarının sadece bin 250 TL’sini Turuncu Ekstra Kartı ile yapan ING Bank müşterilerinin dahil olabileceği Turuncu Ekstra programı kapsamında çekilen ihtiyaç kredileri için faizleri sıfırlayan ING Bank, faiz ne olursa olsun bu programdaki müşterilerine gerçekleştireceği nakit iadeleri ile faizin yüzde 0’a denk geleceğini duyurdu. ING Bank’ın bu kampanya kapsamında belirlediği ihtiyaç kredisi limiti ise, 5 bin TL olarak ilan edildi.

ING BANK, 5 BİN TL’NİN ÜSTÜNDEKİ KREDİLERDE DE FAİZİ İNDİRDİ

ING Bank ihtiyaç kredisinde faizleri sıfırladı! Tek bir yöntem ile faizsiz kredi çekmek mümkün hale geldi! Üstelik 5.000 TL limit koydu! - Resim : 1

5 bin TL’ye kadar olan kredilerde yüzde 0 faiz olanağı tanıyan ING Bank, 5 bin 1 TL ve üstü kredi kullanımlarında ise yüzde 1,29’dan başlayan ve vade süresinden kredi tutarına ya da kişinin kredi puanına göre değişen tutarlarda ihtiyaç kredisi sağlayacağını açıkladı. Maksimum faiz oranını da bildiren ING Bank, bu faizi ise yüzde 5,99 olarak duyurdu.

İhtiyaç kredilerinde geri ödeme planına ilişkin de avantajlar sunan ING Bank, 50 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinin 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini belirtti. Maksimum vadeye ek olarak geri ödemelerde erteleme de sağlayan ING Bank, üç ay erteleme seçeneği ve 33 aylı vadeler ile de kredi çekme seçeneği sunmaya başladı.