ING Bank Ankara satılık gayrimenkul ilanları yayınladı: 190 metrekarelik 2 dükkan için 29 bin TL ödeyen...

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan ING Bank, yasal e- ihale platformlarından olan Bankadan üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Ankara ve İstanbul illerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte ING Bank’ın Bankadan ihalelerini içeren güncel ihalelerine ilişkin haberin devamı…

ING Bank Ankara satılık gayrimenkul ilanları yayınladı: 190 metrekarelik 2 dükkan için 29 bin TL ödeyen...

ING Bank Ankara ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü uygun fiyatlardan satışa çıkardığını belirtti. İhale yolu ile fiyat teklifine açılmış olan gayrimenkule ilişkin ayrıntılar, kamuoyu ile paylaşıldı.

ING BANK’TAN SATILIK GAYRİMENKUL DUYURUSU!

Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de birbirinden avantajlı kampanyalar ve uygun içerikli kredi hizmetleri geliştiren ING Bank, müşteri sayısını arttırmaya devam ediyor. Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmelere karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında olmaya gayret eden banka, bu kez de gayrimenkul satışı hizmeti sunmaya başladığını bildirdi.

Elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Bankadan platformu ile anlaşmaya vardığını bildiren banka, yeni bir ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN ANKARA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

ING Bank Ankara satılık gayrimenkul ilanları yayınladı: 190 metrekarelik 2 dükkan için 29 bin TL ödeyen... - Resim : 1

ING Bank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmış olduğu Bankadan isimli platform üzerinden yeni bir ihale düzenledi. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan icralık iki gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın Bankadan ihalesine konu olan icralık gayrimenkul dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Dükkanların toplam kullanım alanını 190 metrekare olarak açıklayan banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 620 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılarak fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 29 bin 264 TL olarak açıklandı.

ING BANK BANKADAN İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING Bank’ın Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlamak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların öncelikle platforma üye olmaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik işlemlerinin Bankadan platformunun resmi internet sitesi üzerinden tamamlanmasının ardından, ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedeli/ katılım bedeli ödemelerinin yapılması gerekmektedir.

Bankadan isimli platformun belirlemiş olduğu hesap numaralarına gerekli yatırım işlemlerinin tanımlanmasının ardından, ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.