İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek

Artan enflasyon ile birlikte art arda zamlar gelmeye devam ederken özelikle de vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında güçlük çekmişti.

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek

Artan enflasyon ile birlikte art arda zamlar gelmeye devam ederken özelikle de vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında güçlük çekmişti. Market ürünlerinin bir hayli cep yakması nedeniyle gözler Tarım Kredi Kooperatif Marketlerine dönmüştü. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerine talimat geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde fiyatlar düştükçe düşmüş ve vatandaşın ihtiyaçlarını giderebilme noktasında yüzü gülmüştü. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yapılan duyuru ile birçok üründe indirime gidildiği vatandaşa iletildi. 

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile birlikte fiyatları aşağı çeken  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi yeni bir indirim duyurusunda bulundu. Vatandaşlar oldukça ekonomik fiyatlara temel gıda ihtiyaçlarını tamamlayabileceği Tarım Kredi Kooperatif Marketi duyurdu. 

15 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyasını duyuran Tarım Kredi Kooperatif Marketi peynirden tavuğa kadar birçok üründe indirim yapıldığını dile getirdi. Vatandaşı zorlayan ürünlerde indirime gidilirken 1 Kasım’da başlayan indirim 15 Kasım’da biteceği öğrenildi.

TARIM KREDİ TAVUK, PEYNİR İNDİRİMİ!

Tavuk, peynir gibi vatandaşın en sık tükettiği yiyeceklerde indirim kampanyası yapan ve oldukça ekonomik fiyatlarla 15 Kasım'a kadar satışa çıkaran Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından yayımlanan kataloğ şu şekilde;

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 1

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 2

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 3

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 4

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 5

İndirim duyuruldu! Süt sucuk peynirde dev indirim! O güne kadar devam edecek - Resim : 6

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nden anında haberdar olmak için medyahaber.com haber sitesini takip etmeyi unutmayınız. 

Etiketler: tarım