İlk kez başvuracaksanız, hiç durmayın! Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine 3.000 TL birden verecek! Üstelik her alışveriş kazandıracak

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Türkiye İş Bankası, giyimden akaryakıta tüm alışverişlerde 3.000 TL’ye varan geri iadeler için düğmeye bastı.

İlk kez başvuracaksanız, hiç durmayın! Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine 3.000 TL birden verecek! Üstelik her alışveriş kazandıracak

Bankaların son zamanlarda özellikle de daha çok müşteri kazanmak için geliştirdiği kampanyalar, yeni banka müşterilerine sunulan avantajlar ile doldu taştı. Bu kampanyalardan birini oluşturan Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerini ilgilendiren kampanyası kapsamında bir duyuru gerçekleştirdi. Duyurusu kapsamında yeni banka müşterilerine alışverişlerinde nakit iadesi kazandıracak olan Türkiye İş Bankası, indirimli alışverişin şartlarını açıkladı.

Sık sık müşterilerine yönelik kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda yeni banka müşterilerine yönelik kampanya düzenlemesiyle de dikkat çekmeye başladı. Bu kapsamda hızlıca mobil bir şekilde ‘İşCep’ üzerinden banka müşterisi olacak olanlara seslenen Türkiye İş Bankası, yıl sonuna kadar müşteri olmaları halinde yararlanılabilecek olan nakit iadesi kampanyasının detaylarını anlattı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 3.000 TL’YE KADAR İADE

İlk kez başvuracaksanız, hiç durmayın! Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine 3.000 TL birden verecek! Üstelik her alışveriş kazandıracak - Resim : 1

Yeni bir kampanya başlatmış olan Türkiye İş Bankası, 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilk defa müşteri olup, Türkiye İş Bankası kredi kartına başvuran kişilerin alışverişlerini yüzde 10 indirim ile yapacağını duyurdu. Kampanyasına dair detayları bildiren Türkiye İş Bankası, kredi kartı ile giyim ve aksesuar, market, akaryakıt ve seçili e-ticaret kategorilerinde faaliyet gösteren işyerlerinden 30 Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirecek olan tek seferde yapılacak olan en az 100 TL her alışverişe yüzde 10 olmak üzere toplamda 3.000 TL’ye varan indirim yapılacağını belirtti.

Kampanyasının şartlarına ilişkin birtakım açıklamalar gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kampanyadan yararlanabilecek olan kredi kartlarını da kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyasından Türkiye İş Bankası bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartlarının yararlanabileceği öğrenildi.

KAMPANYA E-TİCARET SİTELERİNİN BAZILARINI KAPSIYOR

Nakit iadesi ile müşterilerinin daha avantajlı ve indirimli bir şekilde alışveriş yapabilmesini mümkün hale getirmiş olan Türkiye İş Bankası, bu kapsamda birtakım iş birlikleri de gerçekleştirdi. Bu iş birlikleri doğrultusunda sadece bazı e-Ticaret platformlarından yapılan alışverişleri kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama üzerinden yapılan alışverişlerin indirim kampanyasına dahil olduğunu ifade etti.

Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında kazanılacak indirimlerin ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartına yansıtılacağını bildirirken; şirket kredi kartları, bankamatik kartları, ön ödemeli kartlar, aidatsız kartlar, ticari kredi kartı, vadematik kart, Maximum aidatsız kartlar, İş’te Üniversiteli aidatsız kredi kartı, MaxiPara kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemlerin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi.