İlgi git gide artıyor! Fiyatı 65 ile 130 bin TL arasında değişiyor!

Türkiye'yi yaralayan depremin ardından birçok kişi depreme karşı önlem almaya başlarken konteynır evlere olan ilgi de arttı. 

İlgi git gide artıyor! Fiyatı 65 ile 130 bin TL arasında değişiyor!

Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesinin ardından depremin üzerinden geçen günlere rağmen enkaz çalışmaları devam ederken can kaybı artıyor. Meydana gelen depremden 11 il etkilenirken binlerce bina yıkıldı. Türkiye'yi yaralayan depremin ardından birçok kişi depreme karşı önlem almaya başlarken konteynır evlere olan ilgi de arttı. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem Malatya'yı da vururken Malatya'da vatandaşların konteynır evlere olan ilgisi arttı. Birçok kişi bir depremin daha olması durumunda önlemini almaya çalışırken fiyatı 65 ile 130 bin TL arasında değişen konteynır evler yok satmaya devam ediyor.

KONTEYNIR EVE İLGİ ARTTI!

Binlerce depremzedenin evi yerle bir olurken birçok kişiye çadır sağlanmaya başlandı. Konteynırın çadırdan çok daha rahat olduğunu belirten konteyner ev ve prefabrik yapı üreticisi Deniz İnce "Konteyner evlere yoğun ilgi var siparişleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Konteyner evler çadırlara göre daha sıcak ve sağlıklı olduğu için talep artıyor. Bizde fiyatlar konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şantiye tipi konteynerler 60-65 bin TL aralığında başlıyor, içerisinde tuvaleti, banyosu, mutfak dolabı olan konteynerlerin ise fiyatları 80-85 bin TL bandında işlem görüyor. İsteğe göre her büyüklükte yapılar hazırlayabiliyoruz" dedi.

İlgi git gide artıyor! Fiyatı 65 ile 130 bin TL arasında değişiyor! - Resim : 1

''KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR''

KDV oranlarının düşmesinin ardından birçok üründe indirime girildiğini belirten İnce vatandaşların kandırıldığını dile getirerek "Depremde sonra konteyner yapılara ilgili çok fazla arttı. KDV oranlarının düşmesiyle birlikte bir çok üründe de indirime gittik. Halkımız internette 25-30 bin TL civarında fiyatlar görüyor. Firmalar nakliye ücretini gönderin biz ürünü gönderelim diyor paralar gönderiliyor ama ortada ürün olmuyor bu noktada vatandaşlarımızı uyarıyoruz ama tüketiciyi kandırmayı iyi başarıyorlar" ifadelerini kullandı.İlgi git gide artıyor! Fiyatı 65 ile 130 bin TL arasında değişiyor! - Resim : 2

Etiketler: konteynır