İki resim arasındaki farkların hepsini 1 haftadır bulan olmadı! Sadece dâhiler anında görüyor Şimdi kendi test et

İki resim arasındaki 10 gizli farkı 1 haftadır bulan olmadı. Kendini test etmek için sadece 23 saniyen var. Bakalım gözleriniz yeterince keskin mi? Yarışma başlasın...

İki resim arasındaki farkların hepsini 1 haftadır bulan olmadı! Sadece dâhiler anında görüyor Şimdi kendi test et

Hemen hemen herkesin çok sevdiği, heyecan verici iki resim arasındaki farkı bulun yarışmasına hoş geldiniz! Keskin gözlerinizi hazırlayın ve görünüşte aynı olan iki görüntüyü incelemeye hazır olun.

Gözlem becerilerinizi teste tabi tutmanın ve bu çiftlerin içinde gizli yatan ince farkları keşfetmenin zamanı geldi. Tüm değişiklikleri tespit edebilecek misiniz? Meydan okuma başlasın!

İki resim arasındaki farkların hepsini 1 haftadır bulan olmadı! Sadece dâhiler anında görüyor Şimdi kendi test et - Resim : 1

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Resimde gördüğünüz gibi, bir adam yürüyüşe çıkardığı anlaşılan köpekleri tarafından neredeyse boğuluyor. İki görüntü arasında toplam 10 fark var ve zorluk bu farkları 23 saniyede tespit etmektir.

Farklılıkları bulmakta zorlanıyorsanız, bunları vurgulamak için bir büyüteç veya kırmızı kalem kullanmayı deneyebilirsiniz. Bir arkadaşınız veya aile üyenizle çalışmayı da deneyebilirsiniz.

GİZLİ FARKLARI GÖRDÜN MÜ?

Bu sahnede, ilk bakışta neredeyse aynı görünen iki görüntümüz var. Bununla birlikte, daha yakından incelediğinizde, zekice gizlenmiş bir avuç varyasyonun dahil edildiğini fark edeceksiniz. Göreviniz, bu resimlerde gizlenen tüm farklılıkları belirlemek ve ortaya çıkarmaktır. Zaman sınırı içinde gizli farkları bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Tüm farklılıkları bulduğunuzda, cevaplarınızı çözümle karşılaştırabilirsiniz. Tüm farklılıkları bulduysanız, tebrikler! Farkı bulma konusunda ustasınız.

23 saniyede 10 farkı buldunuz mu? Bunu yapamadıysanız veya hepsini bulamadıysanız endişelenmeyin. Aşağıda size tüm farklılıkları göstereceğiz.

İki resim arasındaki farkların hepsini 1 haftadır bulan olmadı! Sadece dâhiler anında görüyor Şimdi kendi test et - Resim : 2

Etiketler: zeka testi, dahi, test