İddialı projelerle adından söz ettiren Gürkan Uygun yeni projeye başlıyor! Ünlü isim TRT1'de 4 farklı dizide rol almıştı..

Son olarak TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Gürkan Uygun, yeni beyaz perde projesi "Hayatla Barış" ile seyircilerin karşısına çıkacak. İşte detaylar...

İddialı projelerle adından söz ettiren Gürkan Uygun yeni projeye başlıyor! Ünlü isim TRT1'de 4 farklı dizide rol almıştı..

Oyunculuk kariyeri boyunca etkileyici dizi projeleri ve sinema filmlerinde başarılı performanslar sergileyen Gürkan Uygun, yeni durağını belirledi. En son Teşkilat dizisiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan ve aksiyon dolu sahnelerde büyük beğeni toplayan Gürkan Uygun, izleyicilerin büyük merakla beklediği yeni bir projeyle ekranlara dönüyor. Detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Muhteşem Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid ve Uyanış: Büyük Selçuklu gibi projelerde oynayan Gürkan Uygun bu kez Hayatla Barış filmiyle el sıkıştı. Yönetmenlik koltuğunda Ekin Pandır’ın oturduğu ve Kırıkkale’de çekimleri gerçekleştirilecek olan Hayatla Barış filmiyle anlaşma sağlayan Gürkan Uygun’un yeni rolü belli oldu.

Gürkan Uygun, Taner Ölmez’in başrolünü üstlendiği ve Koral Yeltekin’in senaryosunu yazdığı Hayatla Barış filminde Barış Telli’nin babası ‘Ali’ karakteriyle sinemaseverlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere Gürkan Uygun, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Yedi Numara, Çiçek Taksi olmak üzere TRT1’in 3 dizisinde birden oynamıştı.

Etiketler: Gürkan Uygun