Hudutsuz Sevda 1. Bölüm 5. Fragmanı Yayınlandı! Halil İbrahim ve Zeynep Aşka Doymuyor! Hudutsuz Sevda’nın Konusu Nedir? Hudutsuz Sevda’nın Oyuncu Kadrosu

FOX TV’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe günü izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölüm 5. fragmanı, dizinin YouTube kanalında yayınlandı. Fragmanda, Halil İbrahim ve Zeynep arasındaki yakınlaşma ve Yasemin’in intikam planı göze çarpıyo! Hudutsuz Sevda’nın Konusu Nedir? Hudutsuz Sevda’nın Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Hudutsuz Sevda Ne Zaman Başlıyor?

Sitene Ekle

FOX TV’nin merakla beklenen dizisi Hudutsuz Sevda, aşkın sınırlarını zorlayan bir hikaye anlatıyor. Dizinin 1. bölüm 5. fragmanı, dizinin resmi YouTube kanalında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Hudutsuz Sevda’nın Konusu Nedir?

Hudutsuz Sevda’nın konusu, kan davası nedeniyle babasını kaybeden Halil İbrahim’in intikam arayışını ve zengin bir ailenin kızı olan Zeynep’e aşık olmasını anlatıyor. Halil İbrahim, memleketi Karadeniz’e döndüğünde sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenmeyi planlar. Ancak Yasemin’in ihaneti ve Zeynep’in hayatına girmesiyle her şey değişir. Halil İbrahim ve Zeynep, aileleri, çevreleri ve kaderleri tarafından engellenen bir aşkın içine düşerler.

Hudutsuz Sevda Ne Zaman Başlıyor?

Hudutsuz Sevda dizisi, 21 Eylül Perşembe günü Fox TV’de saat 20:00’de başlayacak.