Honor En Yeni Modeli X40i’yi Tanıttı: Fiyat Ve Teknik Özellikleri Neler?

Honor’un en yeni ve orta segment telefonu olan Honor X40i, TSİ 13 Temmuz Çarşamba itibariyle Çin’de tanıtıldı. Peki Honor X40i fiyatı ve özellikleri nedir?

Honor En Yeni Modeli X40i’yi Tanıttı: Fiyat Ve Teknik Özellikleri Neler?

Uzun bir zaman önce teknoloji devi Huawei çatısından ayrılan ve bağımsız bir marka olarak çalışmalarına başlayan, bu sayede Google tarafından Huawei’ye uygulanan ambargodan da kurtulan Honor, tüm bunların yanı sıra farklı avantajları da alınan bu kararla elde etti. Honor, çalışmalarının bir ürünü olarak merakla beklenen en yeni ve orta seviye telefonu X40i’yi tanıttı. Çin’de tanıtılan Honor X40i, fiyat ve özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başardı. Peki Honor X40i neler sunuyor?

Ekran ve Tasarım

Honor X40i, 175 gram ağırlığa sahip ve telefonun en kalın noktası 7,43 mm uzunluğunda. Ayrıca 6,7 inç LTPS LCD ekranında X40i, 60 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük olanağı sunuyor. Honor X40i’ye güç veren MediaTek Dimensity 700 ise 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen 2.2 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemci olarak dikkat çekiyor. Ayrıca LPDDR4x bellek teknolojisinin de kullanıldığı işlemci, Arm Mali-G57 MC2 grafik birimini de elinde tutuyor. Arka tarafta bulunan 2 kamera birbiriyle bir noktada kesişiyor ve bu da görünüm olarak “8” rakamını ortaya çıkarıyor.

Kamera Özellikleri

Honor En Yeni Modeli X40i’yi Tanıttı: Fiyat Ve Teknik Özellikleri Neler? - Resim : 1

Honor X40i’de bu kapsamda 50 MP çözünürlüğe sahip ana kameraya bir de 2 MP derinlik algılama sensörü de eşlik ediyor. Huawei çatısından ayrılan Honor’un X40i modeline Android 12 işletim sistemi eşlik ederken, model kutudan Magic UI 6.1 arayüzü ile çıkıyor. Ayrıca Honor X40i 40W hızlı şarj olanağı sunan 4000 mAh kapasiteli bir batarya olanağı da tanıyor.

Renk Seçenekleri ve Fiyatları

Honor’un en yeni ve orta seviye telefonu olan X40i, renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Standart siyah modelin yanı sıra cihaz pembe, gümüş ve yeşil renk seçeneklerini de barındırıyor. Çeşitli renk seçenekleri ile kullanıcının karşısına çıkan Honor X40i, başlangıç modeli, yani 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip haliyle 238 dolar fiyat etiketine sahip. Ayrıca cihazın 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip modeli de 297 dolarlık fiyata sahip.

Etiketler: teknoloji, telefon