Herkes Onu Behzat Ç ile Tanıdı! Dizinin "Hayalet"i Vefalı Çıktı! Tüm Teklifleri Reddetti!

İnanç Konukçu bir dönemin popüler TV dizisi olan Behzat Ç yapımında kendini kanıtladı. Pek çok kişiye onu bu dizi sayesinde tanıdı. İlk kez 2010 yılında yayınlanan dizi kariyerinde önemli bir başlangıç olmuştu. Dizide Hayalet karakterini canlandırıyordu. Yeni sezonda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alması beklenen Konukçu bir anda teklifi reddetti. Bunun nedeni ve konunun detayları haberimizde…

Herkes Onu Behzat Ç ile Tanıdı! Dizinin

Behzat Ç dizisinde Hayalet karakterine can veren İnanç Konukçu dizi 2019 yılında yeniden çekilirken de oradaydı. Onun için kariyerinde büyük bir devrim olan Behzat Ç dizisinden sonra yeni bir teklif daha yapıldı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarcanın kurduğu yapım şirketinde yakın zamanda çekimleri başlayacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için teklif sunuldu.

Oktay Kaynarca'dan İnanç'a Dizi Teklifi Geldi!

İnanç Konukçu 2022 ve 2023 sezonu için Oktay Kaynarca'nın dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam" için teklifi kabul etti. Oktay Kaynarca'nın başrol oyunculuğunu ve yapımcılığını üstleneceği bir dizi olacaktı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın beraber çalıştıkları güzel adamlar medyası tarafından çıkan bir yapım olacak. Aksiyon ve macera karışımında tasarlanan dizi için çekimler İstanbul'da başlatılacak. Ardından Semerkant ve Buhara'da devam edecek. Oyuncu kadrosu oldukça geniş olan ve ünlü isimlerin de yer aldığı dizide başrol oyuncusu olarak Oktay Kaynarca Cezayir isimli karakteri canlandıracak.

Behzat Ç Yeniden Başlıyor!

Herkes Onu Behzat Ç ile Tanıdı! Dizinin "Hayalet"i Vefalı Çıktı! Tüm Teklifleri Reddetti! - Resim : 1

Dizinin çekimleri yakın zamanda başladı. Yeni sezona yetiştirilecek dizide İnanç Konukçu görülmedi. Bunun nedeni pek çok kişi tarafından merak edildi. Yakın zamanda Behzat Ç karakterine can veren Erdal Beşikçioğlu hayranlarına bir müjde duyurmuştu. Behzat Ç dizisinin yeniden çekimlerinin başlayacağını ifade etmişti. Bu haber alındıktan sonra İnanç Konukçunun dizi çekimlerinden neden ayrıldığıda netleşmiş oldu.

İnanç Konukçu Diziyi Neden Terk Etti?

Behzat Ç dizisinde ana karakter Behzat'ın yanında Hayalet adı ile rol alan İnanç Konukçu yeni çekilecek Behzat Ç dizisi bölümleri için anlaşmayı feshetti. "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinden geri çekildi. Bu durum pek çok kesim tarafından garip olarak karşılanırken pek çok takipçi de bunu oyuncu için büyük bir fedakarlık olarak gördü. Yıllar önce başlayan Behzat Ç dizisine olan bağladığını yeniden göstermiş oldu.