Herkes Hayat Bilgisi’nde çok sevmişti! Ünlü isim Pakize Suda, hayatını kaybetti! Vasiyeti ise hemen ortaya çıktı!

Ünlüler dünyasının bu sene oldukça fazla olan kayıplarına bir yenisi daha eklendi. Pakize Suda, dün yaşamını yitirdi. Pakize Suda’nın ölümünden hemen sonra ise vasiyeti ortaya çıktı.

Herkes Hayat Bilgisi’nde çok sevmişti! Ünlü isim Pakize Suda, hayatını kaybetti! Vasiyeti ise hemen ortaya çıktı!

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşantı sürmesi nedeniyle sevenlerini endişelendirmeye başlamış olan Pakize Suda’dan kötü haber bugün geldi. Dün yaşamını yitirdiği öğrenilen Pakize Suda’nın ölüm sebebi çok geçmeden ortaya çıktı. Öte yandan Pakize Suda ile ilgili ortaya çıkan başka bir detay ise, ünlü ismin yıllar önce televizyon ekranlarından bıraktığı vasiyeti oldu.

Bir döneme damga vurmuş isimlerden biri olan ve köşe yazarlığı yaptığı gazeteden 2008 yılında ayrıldıktan sonra kameralardan uzak yaşantısına çekilen Pakize Suda’nın bir süredir rahatsız olduğu biliniyordu. Sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenilen Pakize Suda’nın ölüm sebebi ise bambaşka çıktı. 70 yaşında yaşamını yitiren Pakize Suda’nı pek çok televizyon seyircisi Hayat Bilgisi’ndeki rolü ile hafızalara kazımıştı.

PAKİZE SUDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ekranların tanınan simalarından biri olan Pakize Suda, bir süredir mücadele ettiği demans hastalığı nedeniyle gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Beynine atan pıhtı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenilen Pakize Suda, 21 Aralık 2022 tarihinde yani dün 70 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Pakize Suda’nın ölümünün ardından ise vasiyeti ortaya çıktı.

2015 senesinde sunuculuğunu üstlendiği bir programda Pakize Suda, Sezen Aksu’nun vefat eden Aysel Gürel için 5 bin fidan diktirdiğini aktarmıştı. Hemen ardından Sezen Aksu’ya bir vasiyet bırakan Pakize Suda, “Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır" diyerek, ünlü isme seslenmişti.

EN SON BAKIM EVİNDE KALIYORDU

Herkes Hayat Bilgisi’nde çok sevmişti! Ünlü isim Pakize Suda, hayatını kaybetti! Vasiyeti ise hemen ortaya çıktı! - Resim : 1

Dün yaşamını yitiren 70 yaşındaki Pakize Suda, 23 Nisan 1952 tarihinde dünyaya gelmişti. Kanal 1 ekranlarından sunduğu ‘Lezzete Yolculuk’ isimli program ile ünlenmeye başlayan Pakize Suda, buradan HaberTürk’e geçiş yaparak, ‘Türkiye Konuşuyor’ isimli programı sunmaya başladı. Ardından TVem’de ‘Her Şeyi Konuşalım’ isimli magazin programını sunmaya başlayan Pakize Suda, kariyerine ise ‘Dobra Dobra’ isimli program ile başlamıştı. Onlarca program sunan Pakize Suda’dan kötü haber geçtiğimiz aylarda gelmişti.

Sunduğu programların yanı sıra Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Ayrılık Acısı, Çılgın Dersane isimli filmler ile Erguvan Yılları, Pembe Patikler, Hayat Bilgisi, Davetsiz Misafir ve Sevda Çiçeği gibi diziler ile de seyirci karşısına çıkan Pakize Suda, uzun süredir ortalıklarda görünmüyordu. Demans hastalığına yakalandığı öğrenilen Pakize Suda, bir süredir Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan özel bakımevinde yaşıyordu. Öte yandan Pakize Suda’nın yakın çevresine göre ünlü isim son zamanlarda kimseyi tanımıyordu.