Her şeyi bilen Simpsonlar'ın kehaneti bu kez kazandıracak: Buna yatırım yapan paraya para demeyecekler

Kahramanmaraş'taki deprem, Trump'ın konuşması ve Lady Gaga gibi tahminleri doğru bilen Simpsonlar’ın, 2024 yılı için yatırım araçlarıyla ilgili yeni kehaneti sosyal medyayı salladı. Her şeyi bilen Simpsonlardan bu kez olay yaratacak kehanet! Buna yatırım yapan paraya para demeyecek. İşte Simpsonlar’ın zengin eden yatırım tavsiyesi...

Her şeyi bilen Simpsonlar'ın kehaneti bu kez kazandıracak: Buna yatırım yapan paraya para demeyecekler

Kehanetleri ile gündemden düşmeyen Simpsonlar dizisinden bomba bir yeni tahmin geldi. Birçok olayı önceden gören ve bunu dizinin bölümlerine yediren Simpsonlar’ın, 2024 yılı için yaptığı tahminler herkesi şoke etti. Her şeyi bilen Simpsonlardan bu kez olay yaratacak kehanet! Bu kez kazandıracak tahmin, yatırım yapan paraya para demeyecek!

SİMPSONLAR'DAN OLAY YARATAN KEHANET!

Dünyaya damga vuran olayları önceden bilen ve herkesi şoke eden Simpsonlar'ın yeni kehanetleri merak konusu oldu. Daha önce coronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, Donald Trump'ın başkanlığı, hatta ABD'deki Kongre Binası işgalini bile bilen dizi bu sefer yatırım aracıyla ilgili yaptığı tahminle gündemde.

 Her şeyi bilen Simpsonlar'ın kehaneti bu kez kazandıracak: Buna yatırım yapan paraya para demeyecekler - Resim : 1

BITCOIN'E YATIRIM YAPAN PARAYA PARA DEMEYECEK

Daha öncesinde gündem olan ve iyi paralar kazandıran kripto para birimi Bitcoin, çoğu kişinin umutlarını elinden almıştı. Birden bire dibe çöken Bitcoin, şimdi Simpsonlar'ın gündemine girdi.

 Her şeyi bilen Simpsonlar'ın kehaneti bu kez kazandıracak: Buna yatırım yapan paraya para demeyecekler - Resim : 2

Dizinin bir sahnesinde karakterlerin konuşmasında 2024 yılında Bitcoin'in yeni rekor kırması ile ilgili kehanet birçok kullanıcını dikkatini çekti. Dizide Bitcoin ile ilgili “2024'te Bitcoin'in kaderi hakkında bir şey duydunuz mu? Bu destansı olacak.” şeklinde bir konuşma geçti.

Etiketler: Bitcoin, kehanet