Hazal Kaya’nın Hayranlarına Müjdeli Haber Disney Plus’tan Geldi! O Projenin Tarihi Açıklandı!

Ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya’nın hayranlarına müjdeli haber Disney Plus platformundan geldi. Son olarak Misafir dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Hazal Kaya’nın Disney Plus projesinde yeniden sevenleriyle buluşacağı proje belli oldu.

Hazal Kaya’nın Hayranlarına Müjdeli Haber Disney Plus’tan Geldi! O Projenin Tarihi Açıklandı!

31 yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya, dizi kariyerine 2006 yılında Sıla dizisinde konuk oyuncu olarak adım attı. Ardından Taşların Sırrı ve Acemi Cadı dizilerinde de konuk oyuncu olarak performansını gösteren Kaya, daha sonra 2007 yılında Genco dizisinde başrolde “Özge” karakteriyle boy gösterdi. Bu dizi ile adından söz ettirmeye başlayan Kaya, daha sonra 2008-2010 yılları arasında ekranlara gelen ve bir dizi efsanesine dönüşen Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı “Nihal” karakteriyle geniş kitlelere ulaştı.

Hazal Kaya’nın Hayranları Heyecanlı

Kariyeri boyunca Behzat Ç., Adını Feriha Koydum, Maral: En Güzel Hikayem, Bizim Hikaye, Menajerimi Ara ve Misafir gibi dizilerde rol alan Hazal Kaya, 2021 yılında FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Misafir dizisinin erken final yapmasıyla televizyon ekranlarına ara verdi. 2022 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde de başrolde yer alan Hazal Kaya, bu kez de bir Disney Plus projesi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Disney Plus’tan Güzel Haber Geldi

Hazal Kaya’nın Hayranlarına Müjdeli Haber Disney Plus’tan Geldi! O Projenin Tarihi Açıklandı! - Resim : 1

Ünlü oyuncu Ali Atay ile evli olan ve 2019 yılında bu evlilikten oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya, doğumdan sonra ilk kez Med Yapım ve Ay Yapım imzalı “Benden Ne Olur?” isimli sinema filminde rol almıştı. 2020 yaz aylarında çekimleri başlayan ve Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan filmin çekimler birçok aksilikten dolayı uzamıştı. Ancak çekimleri uzayan filmde Hazal Kaya doğumdan sonra oynama şansı yakaladı. Hazal Kaya’nın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filmini Disney Plus’ın satın aldığı öğrenildi.

Filmin Yayın Tarihi Belli Oldu

Hazal Kaya, bu filmde Enis Arıkan, Onur Tuna, Selin Şekerci ve Nur Fettahoğlu gibi güçlü isimlerle birlikte kamera karşısına geçti. Hazal Kaya’nın filmi izleyemeyen hayranları için güzel haber Haziran’da Türkiye’ye açılan Disney Plus platformundan geldi. Disney Plus tarafından Twitter’dan yapılan açıklamada “Benden Ne Olur?” filminin 29 Temmuz’da platformda yer alacağı duyuruldu.

Etiketler: Disney Plus, hazal kaya